Penta lampen

Bij Hoogenbeen Interieur vindt u een grote collectie Penta lampen. De designlampen van dit Italiaanse merk zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen en kleuren, waarbij enkel gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor kunnen de lampen gemakkelijk toegepast worden binnen ieder interieur. Penta focust zich volledig op het ontwerpen en produceren van exclusieve verlichting, wat ervoor zorgt dat de kwaliteit van de lampen altijd uitmuntend is. Met de aanschaf van een Penta lamp haalt u daarom altijd een fraai stukje Italiaans vakmanschap in huis.

Italiaans design op topniveau

Penta staat voor hoge kwaliteit en een herkenbaar design. Het merk bestaat al sinds 1975 en sindsdien springen de lampen er keer op keer uit ten opzichte van de concurrentie. Zo vallen ze bijvoorbeeld op door de unieke combinaties van materialen, zoals hout gecombineerd met metaal. Iedere lamp van Penta is bovendien zo ontworpen, dat design en functie perfect in balans zijn. De verschillende modellen binnen de collectie van Penta zijn vaak leverbaar in diverse types zoals als hanglamp, vloerlamp of wandlamp. Hierdoor kunt u Penta lampen gemakkelijk binnen elke ruimte van uw huis toepassen.

Unieke combinaties van materialen

Penta gebruikt diverse hoogwaardige materialen, die vaak gecombineerd worden om tot een bepaald ontwerp te komen. Denk bijvoorbeeld aan luxe houtsoorten, strak metaal of kleurrijk glas. Hierdoor geven de lampen uw inrichting altijd een fijne en aparte uitstraling. Een aantal van de Penta lampen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Zo kunt u bij de Penta Glo en de Penta MoM bijvoorbeeld zelf de grootte van de elementen en de kleur van het glas bepalen. Hierdoor kunt u de lampen perfect binnen uw interieur inpassen.

Uw nieuwe Penta lamp van Hoogebeen Interieur

Bent u geïnteresseerd in een van de Penta lampen, maar vindt u het lastig om een keuze te maken? Kom dan eens langs in onze showroom. Hier kunt u onze ruime collectie Penta lampen bekijken, inclusief de bijbehorende mogelijkheden. Onze interieuradviseurs kunnen u bovendien ondersteunen bij het maken van een keuze en de ideale lamp in de gewenste vorm en kleur voor u bestellen.

Bekijk hier onze gehele collectie van Penta