Penta Glo

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide collectie Penta verlichting, waaronder de zeer populaire Penta Glo lampen. Dankzij het unieke design van deze serie lampen, voegt u met de Penta Glo gegarandeerd een eyecatcher aan uw interieur toe. De individuele elementen van de lamp zijn leverbaar in verschillende formaten en kleuren, waarmee Penta u de mogelijkheid biedt om eindeloos te kunnen variëren. Doordat Penta inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van verlichting heeft, bent u met deze lampen bovendien verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Authentiek Italiaans design

Penta is een echt Italiaans designmerk, dat bekend staat om de herkenbare ontwerpen van haar verlichting. De Penta Glo is hierop geen uitzondering. Het ontwerp van de lamp is bijzonder fraai en strak en is gerealiseerd door de Italiaan Carlo Colombo, in het jaar 2009. Naast de Penta Glo, heeft Colombo ook Penta Je Suis (2015 en Penta Elisabeth (2017 ontworpen. Deze lampen zijn allen strak vormgegeven, tot in detail afgewerkt en gemaakt met behulp van de meest hoogwaardige materialen.

Penta Glo, uniek binnen ieder interieur

De Penta Glo bestaat altijd uit glazen elementen en is leverbaar als hanglamp, tafellamp, vloerlamp of wandlamp. Het model is daardoor zeer flexibel toepasbaar binnen uw interieur. Doordat de verschillende types van de Penta Glo op eenzelfde manier zijn vormgegeven, kunt u ook gemakkelijk meerdere types combineren, waardoor er een prachtig samenspel ontstaat.

Het meest populaire type, is de Penta Glo hanglamp. Dit is ook gelijk het meest veelzijdige type. Hierbij kunt u uw eigen lamp namelijk samenstellen op basis van diverse losse elementen. Vervolgens kunnen de elementen los aan het plafond bevestigd worden met individuele plafondkapjes of gegroepeerd aan een speciaal voor de Penta Glo ontworpen kap. Doordat u de grootte en de kleur van de verschillende elementen zelf bepaalt, kunt u de lamp volledig afstemmen aan uw interieur.

Bestel uw eigen Penta Glo lamp bij Hoogebeen Interieur

U kunt bij Hoogebeen Interieur terecht voor alle verlichting van het Italiaanse Penta. Onze interieuradviseurs kunnen u daardoor ook perfect adviseren bij het samentellen van uw eigen Penta Glo lamp. In onze showroom kunnen we u bovendien verschillende voorbeelden van de Penta Glo laten zien. Wilt u gratis en vrijblijvend interieuradvies? Neem dan een aantal foto’s van uw huidige interieur mee, dan kijken we samen met u naar de diverse mogelijkheden.

Bekijk hier onze gehele collectie van Penta