Bert Plantagie fauteuil

Bent u op zoek naar het ultieme zitcomfort? Dan kan een Bert Plantagie fauteuil wel eens dé perfecte oplossing voor u zijn. Bij Bert Plantagie staat zitcomfort namelijk voorop. De fauteuils worden met veel zorg en oog voor detail samengesteld, waardoor deze enorm comfortabel en functioneel zijn. Door de stijlvolle en tijdloze uitstraling passen ze in ieder interieur. Bij Hoogebeen Interieur hebben wij een uitgebreide collectie Bert Plantagie fauteuils die u ook nog eens kunt aanpassen naar uw wensen. Hierdoor wordt de fauteuil een echte eyecatcher in het interieur met het ultieme zitcomfort!

Bert Plantagie fauteuil op maat

Alle fauteuils van Bert Plantagie kunnen volledig aangepast worden aan uw wensen. Zo bestaat onze collectie uit een aantal modellen die u naar eigen inzicht kunt customizen. Ondanks dat Bert Plantagie alleen met natuurlijke materialen werkt, heeft u toch de keuze uit maar liefst tweehonderd verschillende kleuren stof en leer. Daarnaast is het vaak mogelijk om de zithoogte en/of zitdiepte van de Bert Plantagie fauteuils aan te passen aan uw lengte. De exacte mogelijkheden zijn afhankelijk van het model fauteuil en wij kijken graag samen met u naar de opties. Zo helpen de adviseurs van Hoogebeen Interieur u graag bij de zoektocht naar de perfecte Bert Plantagie fauteuil die voldoet aan al uw wensen.

Het ontstaan van Bert Plantagie

Bert Plantagie is een echt Hollands meubelbedrijf dat is opgericht in 1958 onder de naam Smits Stalen Meubelen. In eerste instantie verkochten zij alleen kampeer- en tuinmeubelen, maar in 1980 werd de focus verlegd naar het ontwerpen en produceren van meubels voor vakantieparken en zorginstellingen. Hiervoor was een hoogwaardige kwaliteit van belang, aangezien de meubels intensief gebruikt worden. In 2000 nam Bert Plantagie het bedrijf over met een nieuwe visie, maar uiteraard bleef de hoogwaardige kwaliteit een belangrijk onderdeel van het design. Daarnaast kwam een subtiel design centraal te staan en zijn de exclusieve designmeubelen van Bert Plantagie ontstaan hoe wij die nu kennen.

Een Bert Plantagie fauteuil bij Hoogebeen Interieur

Hoogebeen Interieur in Putten is een officieel verkooppunt van Bert Plantagie designmeubelen met een uitgebreide collectie. Zo hebben wij naast Bert Plantagie fauteuils ook eettafels, eetkamerstoelen en banken van Bert Plantagie in onze showroom staan. U bent van harte welkom om de meubels op uw gemak te bekijken. Mochten er vragen zijn tijdens uw ronde door de showroom, dan staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar. Daarnaast laten wij u graag de verschillende opties zien en adviseren wij welke kleuren goed binnen uw interieur passen. Mocht u nu al een vraag hebben? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Hopelijk mogen wij u binnenkort verwelkomen bij Hoogebeen Interieur!