Bert Plantagie stoelen

Wanneer u op zoek bent naar een stijlvolle en comfortabele stoel, dan slaagt u zeker binnen de collectie van Bert Plantagie. Het maakt hierbij niet uit of u een eetkamerstoel, fauteuil, kruk of zelfs eetkamerbank zoekt. Alle Bert Plantagie stoelen worden speciaal voor u geproduceerd van de beste materialen. Dit betekent ook dat er veel maatwerk mogelijk is. Zo weet u zeker dat uw nieuwe stoel optimaal aansluit bij uw wensen.

Uw nieuwe Bert Plantagie stoelen op maat geproduceerd

Wilt u een hoge stoel, een lage stoel of misschien een extra brede stoel? Wel of geen armleuning, bekleed met stof of met leer? Bij Bert Plantagie zijn de mogelijkheden eindeloos. Waar u ook voor kiest, er wordt altijd gebruikgemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en roestvrij staal. Dit geeft uw nieuwe stoel een prachtige luxe uitstraling.

Enkele mogelijkheden:

  • Stoffering met twee verschillende materialen
  • Stoffering met door uzelf aangeleverd leder of stof
  • Frame in een kleur van uw keuze
  • Aangepaste zithoogte
  • Rits in een kleur van uw keuze
  • Stiknaden in een kleur van uw keuze
  • Wielen onder de poten
  • Wel of geen armleuning

Niet iedere Bert Plantagie stoel biedt dezelfde mogelijkheden, dit is afhankelijk van het model van de stoel. De interieurexperts van Hoogebeen Interieur kunnen u hier uitstekend bij assisteren.

Uw nieuwe Bert Plantagiestoelen van Hoogebeen Interieur

Bent u op zoek naar nieuwe stoelen en bent u benieuwd geworden naar het merk Bert Plantagie? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze showroom in Putten. Hier vindt u een aantal uitgebreide opstellingen die zijn samengesteld met de designstoelen van Bert Plantagie. Bij ons kunt u de stoelen in alle rust uitproberen. Bovendien kunnen onze interieurexperts u adviseren op basis van uw wensen en op basis van uw huidige interieur. Wij raden u daarom aan om een aantal foto’s van uw interieur mee te nemen, zodat zij optimaal met u mee kunnen denken.

Bekijk hier onze gehele collectie van Bert Plantagie