Ferrolight IYO

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide collectie Ferrolight lampen, waaronder de kenmerkende Ferrolight IYO-lamp. Deze bijzondere hanglamp bestaat uit een minimalistisch ontwerp, gecombineerd met hoogwaardige materialen. Ferdinand en Marike Verbeek zijn de ontwerpers en tevens eigenaren van Ferrolight Design. Hun passie voor het ‘less is more’ principe komt duidelijk terug in het ontwerp van de IYO lamp. Een ontwerp dat zich het best laat typeren als eenvoudig en verfijnd.

Ontworpen en gemaakt in Hendrik Ido Ambacht

De Ferrolight IYO is een typisch product van Nederlandse bodem. Alle lampen van Ferrolight worden namelijk ontworpen en gemaakt in het eigen atelier in het Zuid-Hollandse Hendrik Ido Ambacht. De IYO is gemaakt van aluminium, wat de lamp een moderne uitstraling geeft. Het moderne uiterlijk wordt vervolgens gecombineerd met warm LED-licht, wat de warmte van zonlicht benadert. Doordat het gebruikte aluminium is geanodiseerd, kunnen vlekken en vingerafdrukken gemakkelijk worden verwijderd en maakt stof geen enkele kans.

De IYO is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Een bijzondere uitvoering is bijvoorbeeld de Ferrolight IYO Yin Yang. De Yin Yang is met twee keer zoveel lichtbronnen uitgerust en schijnt zowel naar boven als naar beneden.

Aanpasbaar aan uw wensen

Standaard is de Ferrolight IYO leverbaar in een flink aantal varianten. Zo heeft u de keuze uit maar liefst twaalf kleuren aluminium en is het armatuur leverbaar in drie verschillende lengtes van 120 cm, 160 cm en 200 cm. Daarnaast kunnen afwijkende lengtes eventueel op aanvraag in het eigen atelier voor u worden vervaardigd. De bijbehorende plafondbak is standaard van wit composiet gemaakt, maar kan op aanvraag bijvoorbeeld ook van aluminium worden gemaakt. De lengte van de pendel is tot slot altijd aan te passen, waardoor u de lamp gemakkelijk op de door u gewenste hoogte kunt afstellen.

Ferrolight IYO bij Hoogebeen Interieur

In onze showroom kunnen onze interieuradviseurs u alle mogelijkheden van de Ferrolight IYO hanglamp laten zien. Hier hebben wij voorbeelden van de verschillende materialen en kleuren voor u beschikbaar en kunnen wij u van advies voorzien over hoe u de IYO kunt toepassen binnen uw eigen interieur. Onze interieurexperts kunnen u het best van vrijblijvend advies voorzien als u een aantal foto’s van uw interieur meeneemt. Aan de hand van deze foto’s kunnen zij u dan precies laten zien hoe de Ferrolight IYO het beste tot zijn recht zou kunnen komen. U bent van harte welkom!

Bekijk hier onze gehele collectie van Ferrolight