Gealux Relaxfauteuils

De relaxfauteuils van Gealux verschillen onderling erg in design. Zo zijn de fauteuils op te delen in verschillende series, waarbij diverse zaken centraal staan. Bekijk de relaxfauteuils van Gealux nu hieronder bij Hoogebeen Interieur.

(R)evolution serie

Dit betreft de meest innovatie serie relaxfauteuils van Gealux. Binnen deze serie is er een keuze te maken uit drie verschillende systemen. Wilt u de relaxfauteuil handmatig bedienen, dan kiest u voor de Basic. Mocht u een handmatig bedienbare voetklep toe willen voegen, dan is de TR aan te raden. Wilt u maximaal genieten, dan is het nieuwste ARC-systeem precies wat u zoekt. Deze is namelijk volledig automatisch bedienbaar door twee motoren en zorgt altijd voor de meest ideale relaxpositie, welke de Hart-Balans functie genoemd wordt.

Single | Twinz serie

De Twinz relaxfauteuils zijn meer dan een typische stoel. Bij de fauteuils worden techniek en design gecombineerd met luxe en comfort. De Twinz fauteuils beschikken, net als de Arc, over de Hart-Balans functie. Hieraan is echter ook een twee motorig Sta-Op systeem toe te voegen, welke ervoor zorgt dat u altijd gemakkelijk uit de stoel kunt komen.

Subliem serie

De relaxfauteuils uit de Subliem serie van Gealux zijn gemakkelijk handmatig te bedienen door de mechanische rugleuning. Door een simpele knop klapt de stoel in en uit in de optimale positie. De voetklep is vervolgens handmatig, door middel van een aan de zijkant bevestigde hendel, te bedienen. Zoekt u dus een iets eenvoudigere relaxfauteuil, waarbij het comfort behouden blijft? Dan kiest u voor de Subliem serie.

Volo serie

Het meest strakke design is terug te vinden in de Volo serie. Het unieke zitcomfort is nog altijd aanwezig bij de relaxfauteuil, echter beschikt deze niet over alle ‘poespas’ van de andere series. Uiteraard is de rug en topswing nog steeds verstelbaar, maar dan zonder motoren. Het gebruik van de Volo gebeurt dus, net als bij de Subliem serie, geheel handmatig.

Gealux relaxfauteuils bij Hoogebeen Interieur

Wilt u de relaxfauteuils van Gealux bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom te Putten voor een uitgebreide presentatie. We helpen u graag verder!