Kersenhouten tafel

Kersenhouten tafel | Hoogebeen Interieur

Een kersenhouten tafel komt vaak het mooist uit in een klassiek interieur, niet voor niets het favoriete meubelstuk van mensen die houden van een klassieke uitstraling. Een klassiek interieur is namelijk niet compleet zonder een fraaie kersenhouten tafel, gecombineerd met een mooie set kersenhouten eetkamerstoelen. Een tafel wordt tegenwoordig niet alleen gebruikt om aan te eten, maar ook om gezellig met zijn allen aan te zitten of om bijvoorbeeld rustig de krant te lezen. Bij Hoogebeen Interieur hebben wij altijd een groot aanbod kersenhouten tafels van gerenommeerde fabrikanten zoals Schuitema, Lotus en DeKoninck. Komt u gerust eens langs in onze showroom om woonideeën op te doen of om u goed te laten adviseren door één van onze professionals.
kersenhouten tafel kleuren

Bij een kersenhouten tafel denk je al gauw aan een tafel met een typische rode kleur, dit hoeft echter niet zo te zijn. De kersenhouten tafel kan vaak in vele verschillende kleuren worden geverfd. De Lotus meubelen collectie heeft vaak een rode tint, maar de DeKoninck en Schuitema collecties zijn vaak iets donkerder van kleur. Alle kersenhouten meubelen zijn dus in de basis hetzelfde, maar zijn vervolgens anders afgewerkt en geverfd.

Duurzame kersenhouten tafel

Een kersenhouten tafel is erg duurzaam, kersenhout is namelijk erg sterk maar toch flexibel in bewerking. Ook is kersenhout erg licht, veel lichter dan bijvoorbeeld eikenhout. Daarom kunnen er veel verschillende vormen meubels gemaakt worden van kersenhout en kunnen ze gemakkelijk voorzien worden van ornamenten, details en figuren. Bij een kersenhouten tafel hoort natuurlijk ook een mooie set kersenhouten eetkamerstoelen. Ook voor deze eetkamerstoelen kunt u terecht bij Hoogebeen Interieur.

Kersenhouten tafel kopen bij Hoogebeen Interieur

Bij Hoogebeen Interieur kunt u zelf uw kersenhouten tafel samenstellen. Vrijwel altijd is het mogelijk om een tafel op maat te laten maken en zelf invloed uit te oefenen op de kleurtint. Wanneer u een tafel bij ons aanschaft dan komen wij deze gratis bij u thuis afleveren en monteren. Verder bent u bij Hoogebeen altijd verzekerd van uw aankoop! Wij ontvangen u graag als gast in onze showroom, zodat u de tafels met eigen ogen kunt bekijken!

Kersenhouten tafel | Schuitema | Hoogebeen