Jori relaxfauteuils

Het comfort van Jori relaxfauteuils is grenzeloos. Met de meubelen van Jori creëert u zelf namelijk de relaxfauteuil die op al uw wensen aansluit. Zo kunt u de fauteuil geheel aanpassen aan uw houding, maar is ook het uiterlijk van het zitmeubel zelf te bepalen. Met de meubelen van Jori weet u daarom zeker dat deze aansluiten bij de rest van uw interieur.

Innovatieve designs

De Jori relaxfateuils beschikken over innovatieve designs. Deze zijn teweeg gebracht door diverse designers. Wel is te benoemen dat Jean-Pierre Audebert veruit de meeste relaxfauteuils heeft ontworpen. Zo vallen onder andere de Idaho, Mensana en de welbekende Brainbuilder onder zijn naam. Ieder ontwerp heeft hierbij de meest sublieme afwerking en laat de knowhow van Jori als geheel zien.

Maxi, Medi, Mini

Zoals vermeld is iedere relaxfauteuil volledig naar eigen wensen samen te stellen dus ook de grootte van de fauteuil kunt u zelf bepalen. De namen Maxi, Medi en Mini spreken hierbij waarschijnlijk voor zich. De grootte van de fauteuil is zo niet alleen op uw lichaam af te stellen om de perfecte zit- en lighouding te creëren, maar kan zo ook de perfecte grootte voor de ruimte aannemen.

Mono of multi move?

Er is bij iedere (relax)fauteuil van Jori te kiezen voor een mono of multi move uitvoering. Dit houdt in dat de fauteuil op verschillende manieren bediend kan worden. Wanneer u kiest voor de mono move uitvoering, bewegen de rugleuning en voetsteun in één beweging. Zo kunt u gaan zitten en brengt u alles in een enkele beweging op gang. Bij de multi move uitvoering kunt u de rugleuning en voetsteun los van elkaar bedienen, zodat deze a-synchroon van elkaar bewegen. Op deze manier kunt u de zithouding aanpassen aan de specifieke situatie waarin u zich bevindt. Tijdens het lezen zit u bijvoorbeeld anders dan bij het tv-kijken.

Jori relaxfauteuils bij Hoogebeen Interieur

Op deze pagina kunt u alle relaxfauteuils van Jori vinden. Heeft u vragen? Neem dan eens contact met ons op. We geven u graag een interieuradvies!