Mobitec eettafel

Mobitec neemt al meer dan twintig jaar de leiding op het gebied van modern interieur in Europa. Het Belgische meubelmerk heeft dan ook al veel verschillende soorten meubels als stoelen, banken en eettafels op de markt gezet welke niet meer weg te denken zijn uit de interieurwereld. Het is dan ook niet meer dan normaal dat de meubels al in meer dan 10 Europese landen verkrijgbaar zijn. Uiteraard is er ook bij Hoogebeen Interieur een prachtige collectie beschikbaar, waaronder diverse Mobitec eettafels.

De Eclipse tafels

De eclipse lijn van Mobitec betreft een tafel met een slanke vormgeving. Deze onderscheidende tafels voegen een vleugje luchtigheid toe aan uw interieur. Dit elegante meubelstuk is, in de woorden van Mobitec zelf, ‘hyperpersonaliseerbaar’, waardoor deze geheel eigen te maken zijn. Zo is er te kiezen uit verschillende vormen, kleuren, materialen en afwerkingen voor de tafelbladen. Er kan zelfs een mozaïek patroon worden toegevoegd aan het bovenblad. Zo maakt u van de Eclipse eettafel een eyecatcher binnen uw eetkamer.

Ronde eettafels van Mobitec

In veel huishoudens wordt een ronde eettafel geprefereerd. Deze nemen namelijk minder ruimte in beslag dan rechthoekige of ovale tafels. Zo zijn ook de Tribu en Eclipse verkrijgbaar in een ronde vorm. Wanneer u samen met uw gasten plaatsneemt aan een rondvormige eettafel wordt automatisch het oogcontact verbeterd. Daarnaast zitten jullie dichter bij elkaar, waardoor de gezelligheid en sfeer wordt bevorderd. Tot slot is de ronde vorm ook een stuk kindvriendelijker dan de hoekige variant. Kinderen kunnen zich simpelweg niet meer stoten aan de punten, aangezien deze er niet meer zijn.

Mobitec tafels bij Hoogebeen Interieur

Bent u dus op zoek naar een eettafel van Mobitec? Bekijk dan het brede aanbod hierboven, of kom eens langs in onze showroom te Putten. Neem vooral eens contact met ons op voor al uw vragen over Mobitec. Onze meubelspecialisten helpen u graag verder!