Bank Évidence

Évidence maakt onderdeel uit van het designmerk Leolux. Het design meubelmerk gebruikt enkel materialen van hoge kwaliteit. Zo bent u er altijd van verzekerd dat uw Évidence bank een lange tijd mee zal gaan. Zo komen de fraaie stoffen uit de collectie van Leolux en De Ploeg, en het leder van Ohmann. Bij Évidence bent u dus verzekerd van elegante meubelen van kwaliteit.

De gehele Évidence collectie bestaat uit enkele tafels en tal van zitmeubelen. De Évidence meubelen zijn makkelijk op te nemen in uw woonruimte. Door de grote hoeveelheid aan materialen weet u zeker dat de meubelen gemakkelijk met de rest van uw interieur zullen mengen. Zo zijn er verschillende modellen aan banken van Évidence.

Évidence Brisa

De Brisa bank van Évidence heeft een luxe en verfijnd design door de zachte lijnen en sierlijke afwerkingen. Het is mogelijk om losse elementen aan de bank toe te voegen zoals bijvoorbeeld een hoofdsteun of, wanneer u lekker onderuit wilt zakken, een poef. Er kan bij dit model gekozen worden uit twee verschillende afmetingen van de pootjes. Op aanvraag kunnen wij de pootjes overigens ook poedercoaten. Kies hiervoor uit een van de velen epoxykleuren.

Évidence Catalpa

De Catalpa bank heeft een geweldig simpel design. Dezelfde eenvoudigheid is wat deze bank zo speciaal maakt. De stevige zit behoudt tegelijkertijd echter perfect het comfort, doordat deze zich geheel naar uw lichaam vormt. Om het comfort te maximaliseren kunt u kiezen uit verschillende hoogtes voor de rugleuning. Dit meubel straalt kalmte uit en zal u altijd van comfort voorzien!

Évidence Santosa

De Santosa bank van Évidence bestaat volledig uit organische lijnen. Ook beschikt de bank over fijne details, zoals het fraaie ontwerp van de pootjes waardoor het net lijkt alsof de bank erboven zweeft. Naast het design is natuurlijk ook de aandacht uitgegaan naar het comfort dat de bank te bieden heeft. Door de doorlopende arm- en rugleuning nodigt de bank altijd uit om in de hoek plaats te nemen en lekker weg te zakken.

Évidence Sarena

De Sarena bank van Évidence heeft een hoop comfortabele pluspunten. Zo wordt de bank ook wel actief comfortabel genoemd. Het zitcomfort, in combinatie met de hoofdsteunen en hoge pootjes, laten zien dat de bank doet waar hij voor bedoeld is. Het strakke design geeft een opgeruimd beeld in uw interieur. Deze optimale ondersteuningen zorgen voor een prettige balans van comfort en design.

Bank Évidence bij Hoogebeen Interieur

Bij Hoogebeen Interieur beschikken we over een grote hoeveelheid banken van het merk Évidence. Bekijk alle meubelen van Évidence online of in onze showroom in Putten.