Bert Plantagie Brown

Ontdek de nieuwe collectie Bert Plantagie Brown. Puur, chic, stoer en luxe. Dat is wat de nieuwe Brown collectie van Bert Plantagie ademt. Een bijzonder sfeervolle nieuwe collectie tafels, stoelen, kasten, banken, fauteuils en accessoires. De ontwerpen zijn vernieuwend, en de materialen zijn smaakvol gecombineerd. 

Bekijk ook de Bert Plantagie collectie.

Bert Plantagie »


Bert Plantagie Brown

Door vooral natuurlijke en robuuste elementen te combineren geeft Bert Plantagie Brown het begrip wonen een nieuwe invulling. Brown is modern, lifestyle, klassiek en eigentijds tegelijk – tijdloos dus – en staat voor ongeëvenaarde kwaliteit en luxe in alle opzichten. Van de gebruikte materialen, de gemaakte ontwerpen tot het woongenot dat de meubelstukken bieden.

Brown vormt een vernieuwing en verbreding van de bestaande Bert Plantagie collectie. Het nieuwe label is nonchalanter, minder strak en zelfs een tikkeltje landelijk, grof en ruig. Voor Brown zijn nieuwe ontwerpers aan de slag gegaan, die nog niet eerder voor bert plantagie hebben gewerkt, om een verse nieuwe look te garanderen. Zij bedachten diverse verschillende, over het algemeen rijk gestoffeerde stoelen, bijzettafels, salontafels eetkamertafels. Banken, fauteuils en verschillende kasten.

De kracht van de Bert Plantagie Brown collectie is dat vrijwel alle meubelstukken in diverse maten, verschillende kleuren en tal van opties te leveren zijn.

brooke-tafel-bluma-stoel-brown-by-bert-plantagieBert Plantagie brown kantoor met Ceder kast en Fern tafelBert Plantagie Brown Ceder kast

Oorsprong Bert Plantagie Brown collectie

Bert Plantagie BV, gevestigd in Cuijk (Nijmegen), is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert Plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt. Ook de projectmarkt wordt nog altijd bediend met de ervaring van weleer.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie Bert Plantagie Brown modellen.
U bent van harte welkom!

brooke-tafel-bluma-stoel-brown-by-bert-plantagieDalia stoel met Trunk bijzettafel en Ceder kast. Collectie Brown by Bert Plantagie
Bora kast met Dalia stoel uit de collectie Brown by Bert Plantagie

Stoere Fern tafel met tijdloze Aster stoel van Brown by Bert Plantagie
Subliem afgewerkt tijdloos Ceder dressoir van Brown by Bert Plantagie Eetkamer door Brown by Bert Plantagie, stoelen, tafel en bankje Mount tafel, Berck bankje en Marigold stoel. Brown by Bert Plantagie
Berck eetkamerbank en Mount tafel. Brown by Bert Plantagie
Xenna bank met Dalia Stoel. Brown by Bert Plantagie
Fidan tafel met Bluma stoel. Brown by Bert Plantagie

Bert Plantagie Brown woonkamer met Xenna Bank Dalia stoel en Trunk tafel

Bert Plantagie brown kantoor met Ceder kast en Fern tafel

Bert Plantagie Brown Ceder kast

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN