Categorieën

Onze merken

Bert Plantagie Brown

Brown by Bert Plantagie logo

Ontdek de nieuwe collectie Bert Plantagie Brown. Puur, chic, stoer en luxe. Dat is wat de nieuwe Brown collectie van Bert Plantagie ademt. Een bijzonder sfeervolle nieuwe collectie tafels, stoelen, kasten, banken, fauteuils en accessoires.

Bert Plantagie Brown

Vanaf eind juni 2018 te zien in onze showroom bij Hoogebeen Interieur in Putten.

Door vooral natuurlijke en robuuste elementen te combineren geeft Bert Plantagie Brown het begrip wonen een nieuwe invulling. Brown is modern, lifestyle, klassiek en eigentijds tegelijk – tijdloos dus – en staat voor ongeëvenaarde kwaliteit en luxe in alle opzichten. Van de gebruikte materialen, de gemaakte ontwerpen tot het woongenot dat de meubelstukken bieden.

Brown vormt een vernieuwing en verbreding van de bestaande Bert Plantagie collectie. Het nieuwe label is nonchalanter, minder strak en zelfs een tikkeltje landelijk, grof en ruig. 

Voor Brown zijn nieuwe ontwerpers aan de slag gegaan, die nog niet eerder voor bert plantagie hebben gewerkt, om een verse nieuwe look te garanderen. Zij bedachten diverse verschillende, over het algemeen rijk gestoffeerde stoelen, bijzettafels, salontafels eetkamertafels. Banken, fauteuils en verschillende kasten.

De kracht van de Bert Plantagie Brown collectie is dat vrijwel alle meubelstukken in diverse maten, verschillende kleuren en tal van opties te leveren zijn.

 

brooke-tafel-bluma-stoel-brown-by-bert-plantagieDalia stoel met Trunk bijzettafel en Ceder kast. Collectie Brown by Bert Plantagie
Bora kast met Dalia stoel uit de collectie Brown by Bert Plantagie

Stoere Fern tafel met tijdloze Aster stoel van Brown by Bert Plantagie
Subliem afgewerkt tijdloos Ceder dressoir van Brown by Bert Plantagie Eetkamer door Brown by Bert Plantagie, stoelen, tafel en bankje Mount tafel, Berck bankje en Marigold stoel. Brown by Bert Plantagie
Berck eetkamerbank en Mount tafel. Brown by Bert Plantagie
Xenna bank met Dalia Stoel. Brown by Bert Plantagie
Fidan tafel met Bluma stoel. Brown by Bert Plantagie

Bert Plantagie Brown woonkamer met Xenna Bank Dalia stoel en Trunk tafel

Bert Plantagie brown kantoor met Ceder kast en Fern tafel

Bert Plantagie Brown Ceder kast