Creëer een eigentijds interieur met de meubelen van Beek collection

Auteur:
Gepubliceerd: 21 maart 2022
Arjan Hoogebeen
BEEK Collection | Hoogebeen

De meubelen van Beek collection zijn prachtig hoogwaardige producten. De designmeubelen worden ontworpen en geproduceerd in Nederland. Vrijwel alle producten van de Beek collection zijn op maat leverbaar en in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Dit geeft u de mogelijkheid om uw interieur naar wens in te vullen. Ieder product heeft een sterk eigen karakter, door de hoge mate van flexibiliteit, bescheiden vormgeving en kleur- en materiaalmogelijkheden.

Materialen van Beek collection

De collectie van Beek heeft een ruim aanbod aan verschillende stijlvolle materialen. Zo werken zij met eiken fineer in standaard houtkleuren. Alle fineerbladen worden afgelakt met een twee-componenten matte lak voor een extra mooie afwerking. Een van de materialen die vaak wordt gebruikt is glas. Het glas wordt op verschillende manieren afgewerkt met prachtige resultaten zoals bijvoorbeeld satinato glas en transparant grijs glas.

Beek collections design sidetable
Beek Cubic Sideboard zwart

Daarnaast werkt Beek collection met drie standaard marmeren structuren. Marron is een bruin marmer met grofkorrelige fragmenten in een donkere achtergrond. Dit marmer creëert een warm en huiselijk gevoel in uw interieur. Perfect wanneer u wat donkere elementen wilt toevoegen. Marquina is een fijnkorrelige kalksteen met zwarte achtergrond en witte adering. Als laatste werken zij met Bianco Carrara, dit is een wit marmer met een verspreide donkerdere adering.

Flexibele Beek Cubic sideboard

Een prachtig item van Beek collection is de sideboard met stalen frame. Deze strak vormgegeven sideboard geeft een moderne uitstraling aan uw interieur. Door het tijdloze ontwerp maakt het gemakkelijk te combineren met andere meubelen. Daarnaast kan het passend worden gemaakt voor ieder interieur. Zo kunt u kiezen welke vlakken u open wilt houden of waar juist legplanken in hout, glas of marmer moet komen. De sideboard is te gebruiken als TV meubel, sidetable of als salontafel. U kunt er ook voor kiezen om de sideboard te gebruiken als accessoire in uw woning.

De unieke Beek salontafel

Naast de sideboard heeft Beek collection ook een designsalontafel. Het geeft een klassieke uitstraling door zijn marmeren blad. De maatvoering is in ieder gewenste afmeting verkrijgbaar op aanvraag. Het frame is in een ruim aanbod aan kleuren te verkrijgen. Daarnaast kan er een keuze worden gemaakt uit de materialen hout, glas, natuursteen of in een combinatie. U kunt de gehele salontafel geheel naar wens samenstellen. Hierdoor past de salontafel in vrijwel alle interieurstijlen.

Ontdek de gehele Beek collection bij Hoogebeen Interieur

Bent u geïnteresseerd in een van deze items of nieuwsgierig geworden naar de gehele Beek collectie? Bekijk deze op onze website of kom langs in onze showroom. Hier wordt u persoonlijk geïnformeerd naar alle mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het uitzoeken naar uw gewenste salontafel, bijzettafel of wandkast!

Beek Cubic salontafel marmer
Nieuw bij Hoogebeen