Creëer een moderne eethoek met leren eetkamerstoelen

Auteur:
Gepubliceerd: 24 januari 2022
Arjan Hoogebeen
Creëer een moderne zithoek met leren eetkamerstoelen | Hoogebeen Interieur

In de loop der jaren heeft leer een stevige plek verworven in menig interieur. In tegenstelling tot stoffen bekleding is lederen bekleding zeer onderhoudsvriendelijk en dit materiaal is dan ook uitermate geschikt als bekleding van eetkamerstoelen. De stoelen vormen een strak geheel in uw interieur. Met de collectie stoelen bij Hoogebeen Interieur vindt u altijd de perfecte leren eetkamerstoelen voor in uw eethoek.

De veelzijdige Mobitec Oliver H47 PB eetkamerstoel

Model Oliver H47 PH van Mobitec is een veelzijdige stoel met een strak design. Deze stoel biedt u alle creatieve ruimte om te spelen met design van de stoel op zowel macro- als microniveau. Zo kunt u er voor kiezen om de stoel met of zonder armleuningen te bestellen en ook het onderstel kunt u zelf bepalen. Kiest u voor leren bekleding, dan krijgt deze Mobitec stoel met een metalen onderstel een modern uiterlijk. Door te spelen met de vorm en de kleuren van het stiksel, maakt u deze stoel bovendien helemaal eigen.

Mobitec Oliver armstoel

De ruime KFF Arma eetkamerbank

Een nieuw fenomeen in de interieurwereld is de eetkamerbank. Een eetkamerbank biedt ruimte aan meerdere personen en is vaak geschikt voor 2 tot 3 personen en er zijn zelfs uitvoeringen dit geschikt zijn voor maar liefst 5 personen. De KFF Arma eetkamerbank heeft een zeer elegant design met een minimalistisch onderstel. Door het comfort van de zachte zitting kunt u uren op uw gemak blijven natafelen. Voor de bekleding van deze bank kunt u kiezen voor stof of leder, waarbij de keuze voor leer in combinatie met het metalenframe de bank een modern uiterlijk geeft. Als finishing touch kunt u ook zelf de metaalafwerking van het frame bepalen, zodat u een geheel eigen look kunt creëren voor deze bank.

Combineer de Arma eetkamerbank met de KFF Arva armstoel, de Arva eetkamerstoel en een prachtige eetkamertafel om de perfecte eethoek samen te stellen in uw interieur.

Prominent design van de Bert Plantagie Lambada armstoel

Met de Bert Plantagie Lambada armstoel maakt u zeker een statement binnen uw interieur. De Lambada armstoel heeft een prominent design en wordt zeker niet over het hoofd gezien. De rugleuning van de stoel loopt door in het onderstel van de stoel en maakt van dit model een ware eyecatcher. Door de stoel te bekleden in leer, krijgt de stoel een moderne look en is de stoel geschikt voor iedereen die echt iets speciaals wil maken van zijn of haar eetkamer.

Leren eetkamerstoelen bij Hoogebeen Interieur

Voor leren eetkamerstoelen bent u bij Hoogebeen Interieur aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment eetkamerstoelen in onze collectie, die u volledig naar wens kunt samenstellen. Heeft u interesse in leren stoelen? Een groot deel van ons aanbod kunt al op onze website bekijken. Voor het doornemen van alle mogelijkheden en het bespreken van uw specifieke wensen, bent u van harte welkom in onze showroom in Putten. Onze interieurexperts helpen u graag bij uw zoektocht naar de perfecte eetkamerstoel en kunnen u vrijblijvend informeren en van advies voorzien. Wij helpen u graag bij het creëren van de ideale eethoek!

Lifestyle eetkamerstoelen
Nieuw bij Hoogebeen