De charme van een ronde eettafel

Auteur:
Gepubliceerd: 9 december 2021
Arjan Hoogebeen
De charme van een ronde eettafel | Hoogebeen Interieur


Tafels zijn er in alle soorten en maten, van rechthoekig, vierkant, ovaal tot en met rond. Wat die laatste vorm betreft zijn er de afgelopen jaren weer vele leuke varianten van bijgekomen. Dat bewijst meteen dat de ronde tafelvorm tijdloos is en in al die tijd nooit zijn charme heeft verloren. Het is een vriendelijke vorm die interactie met de tafelgenoten versterkt en daarmee gezelligheid stimuleert. Het is ideaal voor ruimtes waarbij een compacte opzet het beste tot zijn recht komt en kan een ware eyecatcher zijn door het meubelstuk centraal te plaatsen in de eetkamer.

De Mobitec Eclipse

Een ronde tafel die modern design met klassiek massief eiken combineert is de prachtige Eclipse van Mobitec. Het ronde tafelblad wordt op een elegante uitgesproken wijze ondersteund door vier gehoekte tafelpoten. Het is een waar statement, waarbij de metalen constructie die de poten met elkaar verbind, de kijker intrigeert. Het blad is verkrijgbaar in drie afwerkingen: mozaïek, ruw gezaagd of vintage en kan worden gemaakt van massief hout of multiplex bedekt met een origineel en elegant fineerlaagje.

Mobitec Eclipse - Ronde eettafel - Hoogebeen Interieur
Rolf Benz 900 - Hoogebeen Interieur

Rolf benz 900

De veelzijdige eettafel collectie Rolf Benz 900 combineert elegantie met de fijnste vormen van houtbewerking. De vele beschikbare opties garanderen dat de prachtige stijl ook perfect bij die van jou past. Beginnend met de vorm, die rond een bijzonder zacht en organisch gevoel creëerd met een amorf dessin. Het tafelblad is verkrijgbaar in naturel eiken, zwart gebeitst of Amerikaans noten. Voor het frame is er keuze uit: naturel eiken, zwart gebeitst eiken, Amerikaans noten, verkeerszwart en ombergrijs. Het frame en tafelblad kunnen ook gecombineerd worden met een mix van materialen. Deze hoogstaande vorm van afwerking in combinatie met het geraffineerde ontwerp, maken het tot een ronde eettafel van topklasse.

Bert Plantagie Carve

Dat ronde eettafels er in allerlei vormen en maten zijn hebben de voorgaande twee tafels al ruimschoots bewezen. De wijze waarop de merken spelen met de vormgeving van het tafelblad en de tafelpoten zijn een lust voor het oog. Mocht u nu liever een variant aan willen schaffen waarbij het onderstel centraal staat en een stoere robuuste uitstraling heeft, dan is de Carve van Bert Plantagie ongetwijfeld dé ronde eettafel waar u naar opzoek bent. Met een grote verscheidenheid aan materialen voor het tafelblad, is deze ronde tafel van Bert Plantagie geheel naar wens samen te stellen waardoor het volledig kan samensmelten met de rest van uw interieur.

Ronde eettafel bij Hoogebeen Interieur

Benieuwd naar nog meer ronde tafels van top klasse design, bekijk dan de overige modellen op onze website of breng eens een bezoek aan onze showroom in Putten om u te laten inspireren en vrijblijvend te laten adviseren.

Carve Bert Plantagie | Hoogbeen Interieur
Nieuw bij Hoogebeen