De laatste eettafel trends

Auteur:
Gepubliceerd: 19 oktober 2020
Arjan Hoogebeen
Uitschuifbare eettafel | Hoogebeen Interieur

De zoektocht naar een nieuwe eettafel kan nog wel eens lastig zijn. Er zijn namelijk tal van mogelijkheden: Rond of rechthoekig, groot of klein, klassiek of modern. Daarnaast is het van belang dat uw eettafel naast stijlvol ook praktisch is.

Zeker aangezien de ontwikkelingen zich op dit moment rap tempo voordoen, vonden wij het tijd om de laatste eettafel trends inzichtelijk voor u te maken. Zo hebben wij de meest populaire tafeleigenschappen van dit moment hieronder voor u samengevat.

Bekijk alle eettafels

Bert Plantagie Aiven keramische eettafel
Dekton salontafel Bert Plantagie | Hoogebeen Interieur

Keramische tafels

Een van de populairste opties op dit moment is een keramische tafel. Deze is naast praktisch namelijk ook ontzettend elegant. Het is dan ook niet vreemd dat de vraag naar keramische tafels steeds verder toeneemt. Daarnaast past keramiek goed bij alle woonstijlen dankzij de ruime keuze aan kleuren, motieven en afmetingen die toepasbaar zijn. Ook is een keramisch tafelblad water-, kras- en vlekbestendig. Kortom, ideaal voor uw nieuwe eettafel!

Dekton tafels

Wanneer u kiest voor een dekton tafel, dan kiest u voor een zeer bijzondere en duurzame tafel. Kwarts, glas en porselein worden door middel van een exclusief PST-technologisch proces stevig op elkaar geperst. Hierdoor ontstaat een ijzersterk oppervlak waar u jarenlang van kan genieten. Zo is namelijk niet alleen water-, kras- en vlekbestendig, maar ook onderhoudsvrij en bestaat het 100% natuurlijke basisstoffen.

Uitschuifbare eettafels

De uitschuifbare eettafels worden steeds populairder. Ze zijn in een handomdraai te vergroten of te verkleinen, ideaal om met veel mensen aan te dineren, een spel te spelen of gewoonweg gezellig bij te kletsen. Zo heeft u niet altijd een grote tafel in uw huis staan, maar alleen wanneer u het daadwerkelijk nodig heeft.

Uitschuifbare eettafels zijn er in diverse stijlen te vinden. Zo zijn ze bijvoorbeeld beschikbaar in een rechthoekige variant, maar ook een ronde eettafel is geliefd en helemaal terug van weggeweest. Uitschuifbare eettafels kunnen worden gemaakt van onder andere keramiek in combinatie met RVS, hout en glas. Kortom, er zijn genoeg verschillende mogelijkheden om een passende uitschuifbare eettafel te vinden voor ieder interieur.

Eettafels bij Hoogebeen Interieur

Bij Hoogebeen Interieur hebben wij een ruim aanbod aan eettafels. Hierdoor is er altijd wel een tafel te vinden die past bij uw stijl. Bekijk het aanbod in onze webshop, of bezoek onze showroom in Putten om de diverse eettafels te bezichtigen. Onze interieurspecialisten staan uiteraard voor u klaar en voorzien u graag van passend advies!

Mobitec Oxford uitschuifbare eettafel | Hoogebeen Interieur
Nieuw bij Hoogebeen