De luchtige meubelen van Vincent Sheppard

Auteur: Arjan Hoogebeen
Gepubliceerd: 5 januari 2023
Arjan Hoogebeen
Vincent Sheppard outdoor Lucy Lounge | Hoogebeen Interieur

Bent u op zoek naar nieuwe woonkamerinspiratie? De unieke meubelen van Vincent Sheppard zijn geschikt voor ieder interieur. Het materiaal dat voor deze meubelen gekozen wordt, is kwalitatief, duurzaam en voornamelijk traditioneel. U kunt hierbij denken aan het gebruik van papier, rotan en hout of staal.

Bij Hoogebeen Interieur is een groot aanbod aan Vincent Sheppard meubelen beschikbaar, zoals fauteuils, tafels, eetkamerstoelen en zowel indoor als outdoor meubelen, welke ieder over dezelfde hoge consistente kwaliteit beschikken. Bij de aankoop van een van deze meubelen bent u ervan verzekerd dat er ecologisch verantwoord is gehandeld, wat vandaag de dag niet onbelangrijk is. Vincent Sheppard recyclet, reinigt afvalwater en gebruikt enkel ecologische reinigingsproducten.

Vincent Sheppard Lloyd Loom materiaal

Vincent Sheppard Lloyd Loom

Het materiaal waar de meubelen van Vincent Sheppard uit bestaat heet Lloyd Loom. De meubeldesigner heeft voor dit materiaal gekozen vanwege de sterkte, duurzaamheid en tijdloosheid. Lloyd Loom dateert uit het begin van de 20e eeuw. In principe is Lloyd Loom kraftpapier wat rond een metaaldraad is gewikkeld. Dit vormt een uiterst sterke constructie wanneer dit in matten wordt gevlochten. Het unieke zitcomfort, in combinatie met het karakteristieke design, maken de prachtige meubelen van Vincent Sheppard.

De klassiekers van Vincent Sheppard

Een van de meest iconische collecties van de meubeldesigner is ‘Joe’, de eerste collectie waarbij het Lloyd Loom materiaal is gecombineerd met een modern stalen frame. Zo ontstond het lichtgewicht meubel met een schitterend design waar menig interieur blij van zal worden. Deze collectie bestaat dan ook uit verschillende soorten meubelen, zoals een lounge chair, counter stools en eetkamerstoelen. Zo bent u ervan verzekerd dat een meubel uit de Joe collectie binnen uw interieur past.

Alle meubelen van Vincent Sheppard bij Hoogebeen Interieur

Het houdt echter niet op bij de Joe collectie. Vincent Sheppard heeft een breed arsenaal aan collecties. U kunt bijvoorbeeld denken aan de ‘Papillon’, ‘Chester’ en de ‘Lily Hairpin’, allen bestaande uit het kwalitatieve Lloyd Loom materiaal. Het is dan ook niet voor niks dat Vincent Sheppard marktleider is in de productie van Lloyd Loom meubelen en deze dan ook exporteert naar meer dan 50 landen.

Al deze meubelen zijn beschikbaar bij Hoogebeen Interieur, en te bekijken in onze showroom te Putten. Kom vooral eens langs voor een kosteloos interieuradvies! Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om contact met ons op te nemen. Bekijk hiervoor de contactpagina.

Vincent Sheppard Joe Cocoon stoel
Nieuw bij Hoogebeen