De moderne meubelen uit de collectie van Jori

Auteur: Arjan Hoogebeen
Gepubliceerd: 29 februari 2024
Arjan Hoogebeen
Jori Pacific Pure bank

Bent u op zoek naar nieuwe meubelen voor uw interieur? Kies dan voor de zitmeubelen van Jori. De moderne designs van de meubels zijn perfect voor ieder interieur. Het merk heeft duidelijke speerpunten welke centraal staan bij het creëren van meubelen; Belgisch vakmanschap, een tijdloze stijl, het waarborgen van kwaliteit en boven alles een innovatief zitcomfort. Er hangen veel voordelen aan de meubelen van Jori, ontdek ze hier bij Hoogebeen Interieur.

Duurzaam en natuurlijk

Aangezien er enkel gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen gaan de meubels erg lang mee. Zo gebruikt het merk voor de leren meubelen enkel Zuid-Europese stierenhuiden, welke minstens een dikte van 1,4mm hebben. Dit is de minimale dikte om de kwaliteit te waarborgen en beschadigingen te voorkomen. Ook biedt deze dikte de mogelijkheid om de meubels optimaal af te werken.

Ledertypes van Jori

Het Belgische meubelmerk maakt gebruikt van diverse ledertypes met drie verschillende nervenbeelden en pigmentaties. De meest natuurlijke versies zijn Xienda, Lotila en Nubuck. Deze voelen het zachtst en natuurlijkst aan van alle verschillende ledertypes.

Jori Tigra hoekbank
Jori Daydreamer relaxfauteuil

Meubelstoffen

De stoffen van Jori bestaan uit minimaal één type natuurvezel, welke gemixt kan worden met synthetische vezels. Deze type vezels brengen ook direct de variatiemogelijkheden, onderhoudsvoorschriften en de gebruiksvriendelijkheid tot stand. Deze variëren namelijk per mengeling van vezels.

Verschillende prijzen

De meubels van Jori hebben al verschillende prijzen gewonnen. Van 2016 tot en met 2020 heeft Jori jaarlijks een award in de wacht gesleept voor diverse zitmeubelen, afkomstig van de German Design Awards, Good Industrial Design en de Iconic Awards. Bent u dus op zoek naar de beste relaxfauteuil? Kies dan een van de kampioenen. De volgende fauteuils hebben zich meer dan bewezen: Lagom, Griffon en Daydreamer.

Focus op comfort

Bij uw zitmeubelen wilt u natuurlijk dat comfort voorop staat bij de ontwikkeling. Dit is niet bij ieder meubelmerk het geval. Bij Jori staat dit echter altijd op nummer 1. Door Belgisch vakmanschap wordt bij de meubels altijd gezorgd voor de optimale ondersteuning van uw nek, rug en benen. Met de zitmeubelen van Jori weet u zeker dat u er comfortabel bij zal zitten!

Meubels van Jori bij Hoogebeen Interieur

Heeft u interesse gekregen in een meubel van Jori? Kom dan eens langs in onze showroom te Putten. Voor al uw vragen kunt u ook contact met ons opnemen via de contactpagina. We helpen u graag verder!

Nieuw bij Hoogebeen