De perfecte tv-hoek met Samsung en Sonos

Auteur:
Gepubliceerd: 25 september 2020
Arjan Hoogebeen
Samsung QLED 8K TV

De tv-hoek is de plaats waar de meeste gezinnen de meeste tijd besteden in een week. Daarom vinden wij het als woonwinkel belangrijk om deze producten voor u aan te bieden. Bij Hoogebeen beschikken wij over een mooi aanbod Samsung televisies van de hoogste kwaliteit en met een strak design. Om u te voorzien van de volledige, levendige ervaring hebben wij ook de Sonos sound systems in ons aanbod. Creëer de perfecte kijk- en luisterervaring met de producten van Samsung en Sonos.

Samsung tv’s

Vaak is de televisie het middelpunt van de zithoek. Maak daarom uw tv-hoek compleet met ons assortiment Samsung tv’s. Het unieke en elegante design van de televisies wordt altijd met zorg ontwikkeld door topontwerpers. In combinatie met de unieke hoge beeldkwaliteit maakt dit de Samsung televisie een musthave voor iedere tv-hoek.

Samsung QLED TV
Sonos Arc soundbar black

De nieuwe technieken die Samsung gebruikt zorgen voor een ongekend hoge kwaliteit in hun producten. Daarom zijn Samsung tv’s de bestverkochte televisies wereldwijd. Je beleeft iedere goal, voelt elke explosie en bevind je middenin de actie. De Samsung QLED-tv’s staan garant voor een natuurgetrouwe en 100% intense kleurweergave en zijn niet voor niets de beste televisies die Samsung te bieden heeft. Met de unieke eigenschappen van de QLED-tv zorgt u voor de meest levensechte kijkervaring.

Sonos sound systems

Voor een echte bioscoopbeleving moet het geluid perfect zijn. Upgrade daarom het geluid van uw Samsung tv met de Sonos sound systems. Elke ruimte in huis kan worden gevuld met geluid van hoogwaardige kwaliteit door de innovatieve installaties van Sonos. Daarnaast zorgt het brede aanbod aan designs van de speakers voor een unieke uitstraling in uw huidige interieur. Met behulp van onze professionele adviseurs helpen wij u graag bij het samenstellen van uw ideale Sonos sound system.

Luister op uw terras, in de badkamer of woonkamer. De speakers van Sonos zijn makkelijk te combineren tot een uitgebreide audio-installatie. Dit multiroom systeem zorgt ervoor dat u hetzelfde nummer af kan spelen in verschillende kamers. Heeft u liever wat meer kracht? Kies er dan voor om een soundbar en subwoofer in huis te plaatsen. In combinatie met de Sonos One speaker creëert dit de ultieme luisterervaring.

De inrichting van uw tv-hoek bij Hoogebeen Interieur

Hoogebeen Interieur is de eerste reseller van elektronica als woonwinkel. Bij een nieuwe tv-hoek hoort vaak ook een nieuwe televisie en audiosysteem. Daarom vinden wij het als woonwinkel belangrijk om deze producten voor u aan te bieden. Onze professionele adviseurs helpen u uiteraard met het samenstellen van uw ideale kijk- en luisterervaring. U kunt ons brede aanbod Samsung tv’s en Sonos sound systems bekijken op de website. Heeft u liever persoonlijk advies, dan bent u altijd welkom in onze showroom in Putten!

Spectral Scala Sonos Arc tv meubel
Nieuw bij Hoogebeen