De salontafel van marmer als stijlvolle basis voor uw interieur

Auteur:
Gepubliceerd: 13 januari 2022
Arjan Hoogebeen
Salontafel Marmer | Hoogebeen Interieur


De marmeren salontafel vormt een mooie, stijlvolle verbinding in een zithoek en is in menig interieur goed vertegenwoordigd. Door de jaren heen heeft marmer een prominente plek verworven in de woonkamer. Een tafel van marmer, met in het bijzonder de salontafel van dit prachtige materiaal, vormt een mooie en tijdloze basis in uw interieur.

Rolf Benz 931 salontafel

Rolf Benz heeft met de salontafel model 931 in natuursteen een prachtige, slanke uitvoering van een marmeren salontafel in zijn collectie. De salontafel is met zijn strakke en sfeervolle ontwerp een krachtige eyecatcher in ieder interieur. Deze salontafel is leverbaar met metalen poten of wielen, zodat de salontafel ondanks het gewicht van het marmer eenvoudig te verplaatsen is.

Rolf Benz 931 salontafel natuursteen
Salontafel marmer Leolux Iduna | Hoogebeen

Leolux Iduna salontafel

Met zijn ronde, organische vorm heeft de Leolux Iduna salontafel een zacht uiterlijk gekregen. In combinatie met het koele marmer straalt deze salontafel sfeer en een gevoel van rust uit in uw interieur. Het marmeren blad rust op taps toelopende poten van massief eikenhout, waardoor de salontafel een mooi contrast vormt binnen zijn eigen design. Tevens is de salontafel in verschillende groottes en hoogtes verkrijgbaar, zodat deze salontafel altijd binnen uw interieur past.

Metaform spindel salontafel

De salontafel van marmer uit de Spindelcollectie van Metaform is een stijlvol ontwerp dat in ieder huishouden kan worden geplaatst. Het marmeren tafelblad heeft een natuurlijke uitstraling en kan worden geleverd in verschillende soorten en kleuren. Het bijzondere onderstel van deze tafel kan worden geleverd in iedere gewenste lakkleur, waardoor het onderstel altijd past bij het gekozen tafelblad en de rest van uw interieur. De salontafel is verkrijgbaar in diverse formaten en hoogtes, waardoor u uw nieuwe salontafel van marmer volledig naar wens kunt samenstellen.

Een unieke marmeren salontafel

Marmer is een natuursteensoort dat onder invloed van hoge druk en hoge temperaturen wordt gevormd uit kalksteen. Het bijzondere aan een salontafel met een marmeren blad, is dat geen enkel blad helemaal hetzelfde is. De specifieke lichtinval is voor iedere stuk marmer anders en daarmee is iedere tafelblad een uniek item. Marmer is bovendien een sterk materiaal, waar u jarenlang plezier van heeft.

Salontafel van marmer bij Hoogebeen Interieur

Heeft u interesse gekregen in een salontafel van natuursteen? Bij Hoogebeen Interieur hebben we een ruim assortiment met salontafels van marmer. Via onze website kunt u al een groot deel van ons aanbod bekijken. Breng ook eens een bezoek aan de showroom in Putten en laat u vrijblijvend informeren en adviseren op het gebied van salontafels en de diverse mogelijkheden.

Metaform Spindel marmer | Hoogebeen
Nieuw bij Hoogebeen