De tijdloze harmonie van Bert Plantagie

Auteur: Arjan Hoogebeen
Gepubliceerd: 21 december 2021
Arjan Hoogebeen
bert plantagie | Hoogebeen Interieur

De collectie van Bert Plantagie bestaat uit zowel tijdloos als modern meubeldesign. Daarmee behoort het tot de top van de Nederlandse meubelfabrikanten als “Dutch Design” meubelmerk. In samenwerking met getalenteerde ontwerpers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder creëerden ze een uitgebreide collectie met maatwerk als belangrijkste element. Kenmerkend voor de collectie van Bert Plantagie is dat er vele mogelijkheden zijn om deze naar wens aan te passen en naar uw voorkeuren in kleuren en materialen te laten produceren. De op bestelling gemaakte meubelen worden in eigen huis met de hand vervaardigd en bieden een ongeëvenaarde variatie aan maatwerkmogelijkheden zoals bicolour stoffering, op maat gemaakte frames in verschillende kleuren en vele afmetingen.

De charismatische Kiko stoel

Een van de prachtige meubelstukken die je naar wens kunt samenstellen is de Kiko. Deze stoel betreft een prachtig luchtig design, waarbij naar hartenlust gevarieerd kan worden met kleur. Dit fijne draadstoeltje verkrijgt haar stevigheid door het deels massieve frame, dat verkrijgbaar is met of zonder (open)arm. Het zit- en rugvlak bestaat uit een subtiel gebogen houten schaal die rijkelijk bekleed is, waardoor het zitcomfort zacht en aangenaam is. Stel je eigen Kiko samen en kom met het ontwerp in onze showroom langs om alle mogelijkheden te bespreken.

Kiko - Bert Plantagie | Hoogebeen Interieur
Ultimo - Bert Plantagie - Hoogebeen Interieur

Ultimo, dé ultieme eetkamerbank

Een ander prachtig item van bert plantagie is de Ultimo eetkamerbank. Dit is absoluut een stoere toevoeging aan uw eetkamer. Met een licht flexibele zitting heeft de bank net dat extra comfort waar u naar op zoek bent! Zo kunt u op deze bank uren tafelen met familie en vrienden, zonder last te krijgen van uw rug. Bovendien is het zitvlak ook goed gevuld en niet te hard of te zacht vorm gegeven. Het is ruim voldoende om een heel diner en een bordspel mee uit te houden. Daarnaast is de bank nog eens een lust voor het oog.

Eetkamerbanken van Bert Plantagie

Naast de Ultimo zijn er ook nog vele andere eetkamerbanken van Bert Plantagie die niet over het hoofd gezien mogen worden, wanneer u zich aan het oriënteren bent op een geschikte bank om te combineren met uw eettafel. Zo is er ook de Bert Plantagie Kiko Plus. Deze eetkamerbank is voorzien van een smal frame wat resulteert in een open design. In de huidige meubelmarkt zijn deze kenmerken erg populair.

Een andere optie is de Bert Plantagie Blake eetkamerbank, ideaal om te combineren met de Bert Plantagie Blake eetkamerstoel.

De kracht van de robuuste Wik eeftafel

Een tafel die fantastisch is te combineren met de Ultimo eetkamerbank is de robuust vormgegeven Wik eettafel. Deze designtafel is voorzien van V-vormige poten en een prachtig strak eiken blad van drie centimeter dik en één meter breed. Verkrijgbaar in een lengte van 180 tot en met maar liefst 240 centimeter. Het onderstel is gespoten in de prachtige antraciet tint BP100 en heeft standaard een hoogte van 74 centimeter.

Ontdek de gehele Bert Plantagie collectie bij hoogebeen Interieur

Bent u naar naar aanleiding van dit artikel nieuwsgierig geworden naar de gehele Bert Plantagiecollectie van Bert Plantagie? Bekijk deze dan op onze website of kom eens langs in onze showroom om u te laten inspireren en persoonlijk te laten informeren. Onze interieurspecialisten staan dagelijks voor u klaar en hopen u snel te mogen ontvangen.

Wik - Bert Plantagie | Hoogebeen Interieur
Nieuw bij Hoogebeen