De unieke kasten van Saunaco

Auteur: Arjan Hoogebeen
Gepubliceerd: 17 november 2022
Saunaco Nyro design tv-meubel | Hoogebeen Interieur

Bent u op zoek naar een kast voor uw woon- of eetkamer, maar kunt u geen keuze maken uit alle meubelen? Saunaco heeft met zijn modulaire kastenprogramma een unieke kast te bieden voor iedere woning. Hiervoor zijn twee verschillende lijnen ontwikkeld die verschillen voor wat betreft het design. Beide kastenmodules hebben dan ook een breed scala aan personalisatie mogelijkheden. De NYRO-collectie bestaat uit kasten met een zuivere vormgeving en zijn gemaakt van eerlijke materialen. De CAS-collectie wordt door velen als uniek gezien door hun modulaire karakter en architecturale uiterlijk.

De CAS-collectie van Saunaco

Bij de CAS-collectie van Saunaco heeft u eindeloze opties voor het samenstellen van uw kast. Van een laagstaand dressoir, tot een hoog hangende wandkast; de CAS-collectie heeft precies wat u nodig heeft. Het strakke design is tot stand gekomen door Studio Segers. Er is voor gekozen om het modulaire karakter van de kasten ook in het design tot uitdrukking te laten komen, zo krijgen de kasten nog meer een persoonlijk touch. Het tot uitdrukking laten komen van de modulariteit is karakteriserend voor een Belgisch design. Mocht u de functie van het meubel aan willen passen, zijn de modules zodoende ook makkelijk te herschikken. Zo kunt u van een dressoir bijvoorbeeld eenvoudig een hoge kast maken.

Saunaco Cas Buffetkast hoog | Hoogebeen Interieur
Saunaco Nyro collectie | Hoogebeen Interieur

De NYRO-collectie van Saunaco

De NYRO-collectie heeft ten opzichte van de CAS een iets strakker en meer afgewerkt karakter. Deze collectie straalt dan ook finesse en elegantie uit. De NYRO kasten van Saunaco geven je woonruimte dan ook al snel een meer luxe uitstraling. Bij deze authentieke meubellijn is het modulaire karakter juist niet zichtbaar gemaakt, maar strak weggewerkt. Dit, zonder hierbij afbreuk te doen aan de modulariteit van de kasten. Alles van de NYRO-kasten is compleet door uzelf samen te stellen. Naast het zelf kunnen samenstellen van de kast, zijn er veel verschillende kleuren poedercoating en een groot aanbod in materiaalkeuzes. Met de NYRO-collectie kunt u dus écht zelf een authentieke en unieke kast ontwikkelen.

Het modulaire kastensysteem van Saunaco bij Hoogebeen Interieur

Zowel de CAS als de NYRO maken deel uit van het revolutionaire kastensysteem van Saunaco. Mocht u hulp nodig hebben met het samenstellen van een persoonlijke kast, kom dan vooral eens langs de showroom voor een uitgebreid en persoonlijk advies. Onze specialisten staan voor u klaar, dus neem gerust eens contact met ons op via onze contactpagina.

Saunaco Cas design tv-meubel | Hoogebeen Interieur
Nieuw bij Hoogebeen