De voordelen van een keramische tafel

Auteur:
Gepubliceerd: 29 mei 2020
Arjan Hoogebeen
Bert Plantagie Aiven keramische eettafel

Een keramische tafel is een aanwinst voor ieder interieur. Zo zijn er ontzettend veel voordelen te benoemen van een keramische tafel in uw interieur. Naast dat de keramische tafels elegant en stijlvol zijn, zijn ze ook nog eens heel praktisch. Het is dan ook niet gek dat wij de populariteit van de keramische tafels steeds meer toe zien nemen. Wij zetten voor u alle voordelen op een rij!

Tafels van Keramiek

Keramiek is gemaakt van natuurlijke materialen, die u kunt vergelijken met een soort klei. De natuurlijke materialen worden op een hoge temperaturen gebakken, waardoor er een licht maar zeer sterk materiaal ontstaat. Dit zorgt ervoor dat het keramiek bestand is tegen schokken en ongevoelig is voor vlekken. Ideaal dus voor het gebruik als eettafel of salontafel.

Select-Design-Heron-keramiek
metaform nobby ceramic coffee table set

Keramische tafels in uw interieur

Een keramische tafel geeft een luxe en unieke uitstraling in uw interieur. Keramiek past bij alle woonstijlen, het materiaal is namelijk goed te combineren met contrasterende materialen, zoals een houten vloer of leren stoelen. Daarnaast is keramiek beschikbaar in een ruime keuze van kleuren, motieven en afmetingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een beton- of marmerlook. Met al deze mogelijkheden is er dus een passend keramisch tafelblad te vinden voor ieder interieur.

De voordelen van een keramische tafel

Een tafel van keramiek is ontzettend handig, keramische tafelbladen zijn namelijk bestand tegen schokken en krassen. Daarnaast is het keramiek bestand tegen hitte en kou, zo heeft u bijvoorbeeld geen onderzetters nodig voor een hete pan. Een keramische tafel is daarnaast ook eenvoudig schoon te maken, met een vochtige doek kunt u eenvoudig alle vlekken verwijderen.

Keramische tafel bij Hoogebeen Interieur

Bent u op zoek naar een keramische tafel? Bij Hoogebeen Interieur hebben wij een groot assortiment met keramische tafels in onze collectie. U kunt ons aanbod aan keramische tafels online bekijken om inspiratie op te doen, maar wij hebben ook een grote showroom in Putten waar u onze keramische tafels kunt bekijken. Ook hebben we verschillende soorten keramische tafels, zoals keramische salontafels en keramische eettafels.

Wilt u meer weten over onze keramische tafels? Onze interieur adviseurs staan voor u klaar om u van persoonlijk advies te voorzien. Neem contact met ons op via 0341-353292 of via ons online contactformulier. We heten u van harte welkom in onze woonwinkel in Putten.

Bert Plantagie keramische tafel | Hoogebeen
Nieuw bij Hoogebeen