Designlampen van Occhio

Auteur:
Gepubliceerd: 11 mei 2020
Arjan Hoogebeen
Occhio Mito rose gold

Verlichting is naast dat het noodzakelijk en praktisch is, ook een sfeervolle toevoeging in uw interieur. Een mooie designlamp kan namelijk een echte blikvanger zijn in uw woning. Bij Hoogebeen Interieur hebben wij een groot assortiment aan designlampen in onze showroom staan. Nieuw in onze showroom is het unieke en innovatieve merk Occhio. Occhio heeft prachtige designlampen met een stijlvolle en luxe uitstraling en de collectie is bovendien zeer uiteenlopend. U bent van harte welkom om de designlampen van Occhio nu in onze showroom bekijken!

Occhio Mito Sospeso
Occhio Mito largo booglamp

Duitse designverlichting

Occhio is in 1999 opgericht door de Duitse designer Axel Meise. Sinds de oprichting groeit Occhio erg hard. Dat is ook niet gek, want Occhio is een van de meest innovatieve spelers en voorlopers op het gebied van designlampen. Inmiddels is Occhio in Duitsland de marktleider met betrekking tot hoge kwaliteit designverlichting.

Modulaire lampen van Occhio

De designlampen van Occhio hebben een minimalistisch design. Daarnaast zijn de lampen modulair. Dit betekent dat u de lampen zelf kunt samenstellen. U kunt zelf kiezen wat de afmetingen, het bedieningsgemak, de kleur van het armatuur en de kleur van de verlichting wordt. Dit maakt het mogelijk om uw gehele lichtplan in te richten met de lampen van Occhio. Dit is ideaal, want zo kunt u een mooi geheel in uw gehele interieur creëren.

Occhio lampen bij Hoogebeen Interieur

In onze showroom in Putten hebben we een ruim assortiment aan Occhio lampen staan. U bent van harte welkom in onze showroom om de designverlichting te bekijken.

Onze interieurspecialisten staan voor u klaar om u van persoonlijk advies te voorzien. Wij raden u daarbij aan om een foto van uw interieur mee te nemen. Zo kunnen wij u een persoonlijk advies geven en op basis van uw interieur een passend lichtplan opstellen. Heeft u nog vragen over de designlampen van Occhio of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact op via ons online contactformulier. We zien u graag bij ons in de showroom!

Occhio Sento hanglamp
Nieuw bij Hoogebeen