Een fauteuil past in ieder interieur

Auteur: Arjan Hoogebeen
Gepubliceerd: 30 januari 2023
Arjan Hoogebeen
terug-naar-de-toekomst-met-de-fauteuil-anton-van-leolux-hoogebeen-interieur

Ieder interieur is uiteraard anders. Zo geeft iedereen aan zijn interieur zijn persoonlijke stijl mee, waarop de selectie aan meubelen worden afgestemd. Al snel wordt hierbij ook de conclusie getrokken dat de omvang van de ruimte ook het type meubelen bepaald. Zo leeft vaak de gedachte dat een fauteuil alleen past in een wat grotere ruimte. Echter zijn wij van mening dat deze past binnen ieder interieur, ongeacht de omvang en stijl! Er zijn namelijk fauteuils in alle vormen en maten beschikbaar, waardoor er altijd wel een fauteuil is die past in uw interieur.

De fauteuils van Jori, Leolux en Pode zijn hier een goed voorbeeld van. In dit artikel behandelen diverse soorten fauteuils van deze merken, zodat u een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden.

De Leolux Papageno fauteuil

Als eerste voorbeeld zoomen we graag in op de Papageno fauteuil van Leolux. Door zijn zeer interessante vorm, is deze fauteuil geschikt voor een minder drukke ruimte, aangezien deze zelf de nodige aandacht op zal eisen (een echte blikvanger!). De fauteuil wordt beschreven als een symbool voor speelsheid en geeft de ruimte een natuurlijk gevoel, doordat gebruik is gemaakt van organische vormen. De rug van de fauteuil is bovendien flexibel, waardoor de fauteuil erg comfortabel is. Ook kunt u de Papageno nog verder personaliseren door te kiezen uit een ruime keuze van lederen of stoffen bekleding. Ook een combinatie van beide is echter mogelijk. Zo kan bijvoorbeeld de binnenkant van stof zijn en de buitenkant van leer.

papageno fauteuil leolux | Hoogebeen Interieur
Pode Spot One | Hoogebeen Interieur

De Pode Spot One fauteuil

De Spot One van Pode is enorm comfortabel door de ronde vormen van de fauteuil. Maar, de compacte vorm maakt de fauteuil ook perfect voor een iets kleinere ruimte! Door het subtiele design zal deze fauteuil niet direct alle aandacht opeisen, waardoor de ruimte een meer rustige uitstraling zal krijgen. De Spot One is leverbaar met een los hoofdkussen om het zitcomfort nog verder te verhogen. Daarnaast kunt u de fauteuil volledig naar wens personaliseren door een uitgebreide materiaalkeuze voor de bekleding en bovendien kunt u ook kiezen uit een eikenhouten en aluminium voet. Zo weet u zeker dat de Spot One volledig aansluit bij uw andere meubelen. Mocht u meer ruimte hebben, dan is deze fauteuil ook met een hoge rug en bijpassende poef verkrijgbaar.

Jori Daydreamer lounge fauteuil

De Jori Daydreamer is een fauteuil met een eigen contour. Na nauwkeurig onderzoek naar de beste vormen en lijnen, zijn deze verwerkt in een tijdloos en ergonomisch design. Deze zachte vormen zorgen voor een prachtige uitstraling en resulteren in ultiem zitcomfort. De fauteuil heeft dan ook niet voor niks de naam ‘Daydreamer’ gehad, de kans dat je in deze stoel heerlijk weg zal dromen is dan ook erg groot. Wel is deze fauteuil flink aan de maat, waardoor een wat grotere ruimte zeker geen overbodige luxe is. Het grappige is echter wel dat de fauteuil ondanks zijn grotere formaat wel makkelijk opgaat in de ruimte.

Unieke fauteuils bij Hoogebeen Interieur

Uiteraard zijn al deze fauteuils (en nog veel meer!) beschikbaar bij Hoogebeen Interieur en bovendien te bekijken in onze showroom te Putten. Kom dan ook vooral eens langs om plaats te nemen op een van de fauteuils en ontdek zelf welke het meest geschikt is voor uw interieur en ruimte! Schroom vooral niet om voor al uw vragen contact op te nemen met een van onze specialisten.

Jori Daydreamer Lounge fauteuil
Nieuw bij Hoogebeen