Een Leolux bank voor ieder interieur

Auteur: Arjan Hoogebeen
Gepubliceerd: 1 november 2022
Arjen Hoogebeen
leolux-meubelen-bellice

Het bekendste meubelmerk van Nederland heeft inmiddels een zeer ruim aanbod in meubels. Soms maakt dit het echter juist lastig om een keuze te maken uit een van de prachtige meubels van Leolux. Zo kan het zo zijn dat u op zoek bent naar een bank, maar door de bomen het bos niet meer ziet. Speciaal voor u hebben we een top 3 gemaakt van onze favoriete Leolux banken, waarvan ieder met een eigen unieke uitstraling en vorm. 

De ronde Rego bank

Een prachtige ronde bank met een Italiaans design. De Rego bank past perfect binnen een interieur dat voldoende ruimte te bieden heeft. Door het ronde design kan de bank bijvoorbeeld goed in uw woonkamer staan. Bij de bank kunt u kiezen voor een lichte kromming, of een volledige hoek van negentig graden. Kijk uiteraard van te voren goed naar uw interieur of er genoeg ruimte is voor deze bank, zodat het meubelstuk een écht middelpunt wordt van uw woonruimte. Zorg er daarnaast voor dat u de kussens regelmatig opklopt om de volle look van de bank te behouden!

Leolux Rego bank | Hoogebeen Interieur

De strakke Horatio bank

Bent u meer op zoek naar een bank met een meer strakke uitstraling, met de hierbij komende voordelen, dan is de Horatio bank wat voor u. De bank is van zichzelf laag, wat het een lekker luchtige uitstraling geeft. Maar, door de hoofdsteun heeft u toch het comfort van een hoge bank. Deze hoofdsteun is bovendien ook draaibaar, waardoor deze boven de armsteun te plaatsen is. Zo heeft u optimaal comfort in iedere richting! Daarnaast neemt de bank door zijn strakke look een stuk minder ruimte in, waardoor deze ook geschikt is voor een kleinere woonkamer.

De bank is ook beschikbaar als loveseat in een kleinere versie van de originele bank. Voor een compact interieur is dit de perfecte optie. Tevens is er ook te kiezen voor bijpassende poef en kunnen de poten worden vervangen door een slede onderstel. Zo is de Leolux Horatio altijd aan te passen naar uw persoonlijke voorkeuren en passend binnen uw interieur!

Een Leolux Flint Divan

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een kleinere bank, zoals de Flint Divan. Het design is enorm veelzijdig waardoor het meubel past in ieder interieur. Kies hierbij nog een bijpassende Flint hocker om te genieten van optimaal comfort. De Flint bank is ook beschikbaar als een hoekbank welke, door de organische vormen, de kamer voorziet van een kalme en rustige uitstraling. Deze comfortabele bank heeft dan ook de meest vriendelijke uitstraling van alle banken uit de Leolux collectie.

Kijk voor de gehele collectie van Leolux verder op onze website of kom eens gezellig langs in de showroom in Putten. Onze interieurspecialisten helpen u graag en voorzien u graag van persoonlijk advies.

Nieuw bij Hoogebeen