Een Spectral tv-meubel voor ieder interieur

Auteur: Arjan Hoogebeen
Gepubliceerd: 18 oktober 2022
Arjan Hoogebeen
Spectral Air zwevend tv meubel | Hoogebeen Interieur

De wintermaanden komen eraan, het weer wordt grauwer en we brenger steeds meer tijd door in onze woning. We hangen als gezin lekker met zijn allen op de bank voor de televisie, maar dan valt er ineens iets op. Alle apparatuur die we tegenwoordig hebben staan, en de kabels hiervan, zijn zichtbaar. Dit wilt u natuurlijk het liefst netjes weggewerkt hebben. Een Spectral tv-meubel is hiervoor de ideale oplossing.

Design tv-meubel van Spectral

Het merk Spectral is opgericht in 1994 en heeft zich sindsdien ontwikkeld als een echte pionier op het gebied van design tv-meubels. Zij weten als geen ander een verbinding te maken tussen mooi wonen en het wegwerken van techniek. Voor veel mensen is de bedrading, die met de nieuwe technologische uitvindingen gepaard gaat, een doorn in het oog. Dit probleem weet Spectral als geen ander op te lossen. Zij integreren alle kabels en speakers in het design tv-meubel, die ook nog eens speciaal voor u op maat wordt gemaakt.

Spectral Scala | Hoogebeen Interieur
Spectral Art tv meubel | Hoogebeen Interieur

Tv-meubel op maat van Spectral

Tegenwoordig is er een oneindig aanbod aan tv-meubels te verkrijgen, maar het voordeel van een Spectral tv-meubel is dat deze volledig op maat gemaakt kan worden. De modulaire modellen kunnen namelijk aangepast worden aan de maatvoering zoals dit thuis is opgemeten en uitgedacht. Er zijn een aantal modellijnen binnen Spectral, waarin het tv-meubel op maat gemaakt kan worden. Dit alles gebeurt in Duitsland, waar de meubels volledig met de hand gemaakt worden op een verantwoorde, energiezuinige en milieuvriendelijke manier.

Zwevend tv-meubel op maat

De reden dat er vaak voor een zwevend tv-meubel op maat gekozen wordt ligt voor de hand. Het tv-meubel is niet trendgevoelig, past zowel in een modern als klassiek interieur en geeft ook nog eens een minimalistische uitstraling. Een ander voordeel is dat de stopcontacten in het meubel wegvallen, waardoor je geen kabels of stopcontacten meer ziet. De gaten hiervoor worden uitgefreesd in de achterwand. Dit is natuurlijk kinderspel na het aanpassen van de afmetingen van het meubel. De Scala en Next zijn populaire modellen van Spectral waarbij dit mogelijk is.

Tv-standaard van Spectral

De ontwerpers van Spectral zijn specialisten als het aankomt op het ontwerpen van tv-meubels. Zo hebben ze bedacht om de tv-standaard opnieuw uit te vinden, zodat de design tv-standaard van Spectral in ieder interieur of zelfs op het kantoor past. De nieuwe standaards zijn zo ontworpen dat ze volledig binnen deze nieuwe interieurtrend passen. Er is zelfs een tv-standaard op wielen waarmee de nieuwste soundbar gecombineerd kan worden.

Spectral tv-meubel bij Hoogebeen Interieur

Als u de Spectral tv-meubels eens in de showroom wilt bekijken, dan bent u bij Hoogebeen Interieur aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment aan Spectral meubels die u naar eigen wens kunt samenstellen. Onze specialisten staan voor u klaar om alle mogelijkheden samen met u door te nemen en uw specifieke wensen te bespreken. Onze interieurexperts helpen uw graag bij uw zoektocht naar het perfecte tv-meubel en kunnen u hierin vrijblijvend adviseren.

Uiteraard is het ook mogelijk om direct contact met ons op te nemen middels telefoonnummer 0341 – 353 292 of ons contactformulier op de website.

Spectral Art Stand tv poot | Hoogebeen Interieur
Nieuw bij Hoogebeen