Een trendy interieur met meubels van Leolux

Auteur:
Gepubliceerd: 3 mei 2022

Er kan wel gezegd worden dat de trends rondom interieur net zo veranderlijk zijn als het weer. Om uw interieur weer een moderne uitstraling te geven naar de huidige trends, hebben wij voor u drie kleine aanpassingen op een rijtje gezet met behulp van de trendy meubels van Leolux in ons assortiment. Dankzij deze aanpassingen voelt uw huis weer helemaal nieuw, trendy en ruimtelijk aan.

Gebruik van ronde vormen

Waar het jarenlang rechttoe-rechtaan geweest is met meubels, is het gebruik maken van ronde vormen een klein protest tegen deze rechte lijnen industrie. Ronde vormen geven warmte, maar ook een speels en vriendelijk uiterlijk. De Jill Fauteuil van Leolux heeft een speels rond uiterlijk en heeft een heerlijk zitcomfort. De fauteuil is beschikbaar in verschillende mooie stoffen, zodat u er nog uw eigen draai aan kunt geven. Gebruik maken van een ronde fauteuil is een voorbeeld van een enkel meubel die u kunt gebruiken. U kunt ook gebruik maken van een ronde eettafel, ronde salontafel of bank met ronde elementen om de speelse en warme uitstraling na te bootsen in uw huis.

Leolux Jill Chaise longue
chaiselounge-leolux-jill

Gebruik van rijke stoffen

Een aantal stoffen zijn dit seizoen in populariteit gestegen, denk hierbij aan teddystof of velvetstof die ook voor een warme en zachte uitstraling zorgen. Deze bijzondere stof zorgt ervoor dat uw meubel een echte eyecatcher wordt met een hoog aaibaarheid gehalte. De Jill Chaise Longue heeft door zijn lichtgrijze velvet stof een bijzonder opvallend, maar warm uiterlijk. Velvet stof ziet er vanuit verschillende hoeken net wat anders uit, waardoor de kleur u nooit zal vervelen.

Gebruik van een kleurrijke lounge

Het gebruik van een donker interieur is momenteel wat meer op de achtergrond aan het raken, waardoor er meer ruimte voor een kleurrijke lounge komt. Laat de aandacht focussen op uw kleurrijke eetkamerstoelen zoals de Leolux Callas eetkamerfauteuils met zijn gele en zomers uiterlijk. Gebruik maken van een kleurrijke lounge zorgt ervoor dat dat deel van uw interieur een echte eyecatcher wordt! Het combineren van kleuren is natuurlijk mogelijk in allerlei soorten meubelstukken. Denk hierbij aan kleurrijke banken, fauteuils of vloerkleden.

Meubels van Leolux bij Hoogebeen Interieur

De meubels van Leolux die bij Hoogebeen Interieur te koop zijn, zijn ideaal om uw interieur weer een trendy uiterlijk te geven. Bent u geïnteresseerd in items van Leolux? Bekijk deze op onze website of bezoek onze showroom. Uiteraard helpen onze interieuradviseurs u graag met het uitzoeken van een geschikt en trendy interieur.

Nieuw bij Hoogebeen