Een videlamp als unieke eyecatcher in uw interieur

Auteur:
Gepubliceerd: 22 februari 2022
Arjan Hoogebeen
Studio Italia Rain videlamp | Hoogebeen

Een videlamp geeft een unieke sfeer aan uw interieur en vormt een echte eyecatcher in uw woning. Een videlamp kunt u ook aanspreken als hanglamp en is perfect voor boven een tafel, in het trappenhuis, de hal of entree van uw woning. Videlampen zijn vaak wat groter en/of langer dan de gemiddelde hanglamp, hierdoor vullen zij mooi die extra ruimte op met een uniek design.

BIJZONDERE VIDELAMP RANDOM VAN LODES

De videlamp model Random van Lodes zorgt voor een bijzonder entree. Een eigenschap die in ieder werk terugkomt, is dat de glazen bollen zijn geblazen, waardoor iedere lamp uniek is. Daarnaast zijn de bollen licht van gewicht en opgebouwd uit drie ronde diffusers. Elke diffuser heeft verschillende afmetingen, die samen een opvallend geheel vormen. De diffusers zijn voorzien van een LED-lichtbron, waardoor er een zacht wit licht wordt uitgestraald. U kunt de bollen als een groep samenhangen, maar ook individueel in uw vide plaatsen. Bij Hoogebeen interieur zijn de lampen beschikbaar in 5 afmetingen en 6 kleuren. Zo kunt u een videlamp samenstellen naar uw wens.

Lodes Random Solo videlamp glasbol
Quasar Moonlight videlamp

ECHTE EYE-CATCHERS MET MOONLICHT VAN QUASAR

Zoekt u een echte eye-catcher voor uw interieur? Dan is de Quasar Moonlight, een modern maar sfeervolle design videlamp, wellicht iets voor u. Deze hanglamp verspreid een warm en huiselijk licht. Bij verschillende lengten van de lamp, brengt u dit licht ook op verschillende verdiepingen in uw huis. De ringen hangen aan een prachtig afgewerkte lederen riem. De ringen zijn in verschillende standaardmaten en twee verschillende metaalkleuren te verkrijgen; messing (brass) of aluminium poliert (zilver). Voor de gehele collectie Moonlight videlampen van Quasar kunt u hier kijken.

ITALIAANS DESIGN VIDELAMPEN VAN PENTA GLO

De Penta Glo is prachtige videlamp met een schitterende glazen bol. Het Italiaanse design staat door zijn elegante vorm altijd prachtig in uw interieur. De videlamp heeft een verchroomde metalen structuur en een diffusor van glas. De Penta Glo lamp is eenvoudig te combineren met uw interieur en is verkrijgbaar in diverse kleuren. U kunt de hanglampen afzonderlijk van elkaar hangen of combineren. Zo kunt u een selectie maken uit een aantal kleuren die u het mooist vindt staan bij uw interieur.

VIDELAMPEM BIJ HOOGEBEEN INTERIEUR

Naast deze fantastische merken voor videlampen beschikt Hoogebeen Interieur ook over andere topmerken, zoals Occhio, Estiluz en Marset. Via onze website kunt u al een groot deel van ons aanbod bekijken. Breng ook eens een bezoek aan onze showroom in Putten, we helpen u graag bij het zoeken naar uw perfecte hanglamp. Onze interieuradviseurs staan klaar om u vrijblijvend van persoonlijk advies te voorzien. U bent van harte welkom in onze woonwinkel te Putten.

Glo hanglamp Penta
Nieuw bij Hoogebeen