In enkele stappen een hotel-chique interieur

Auteur: Arjan Hoogebeen
Gepubliceerd: 14 juli 2023
Arjan Hoogebeen
Dock Four hotelkamer

Voor velen is het een verademing zodra ze een hotelkamer binnenstappen. Het vakantiegevoel in combinatie met prachtig opvallende meubelen zorgt voor een ontspannen sfeer. Dus waarom zou u dit gevoel niet in huis halen? Met een hotel-chique interieur komt u iedere dag thuis in de sfeer van een luxe 5 sterrenhotel!

Ingetogen elegantie

Het draait allemaal om de beleving, wat wordt gekenmerkt bij een hotel-chique interieur door ingetogen elegantie. Dit houdt in dat het interieur er simpel uitziet, in samenhang met het gebruik van een opvallend accent. De eenvoud creëert door middel van het gebruik van hoogwaardig materiaal een smaakvolle sfeer. Dit gaat vaak gepaard met neutrale kleuren, zoals wit, crème of taupe.

Interstar wandkast 222-10

Gebruik de juiste verlichting

Cruciaal in een hotel-chique interieur is het gebruik van de juiste verlichting. Voor de meeste verlichting wordt hierbij gekozen voor warme tinten. Dit creëert namelijk een uitnodigende en intieme sfeer. Om verder kunstwerken of accessoires uit te lichten wordt er accentverlichting gebruikt, wat een stuk feller is. Door dit te koppelen aan een dimmer kan de sterkte hiervan op ieder moment worden aangepast. Uiteraard draagt dit ook direct bij aan het algehele comfort van uw huis.

Maak een statement

Het is niet zo dat uw gehele interieur uit pronkstukken moet bestaan om een hotel-chique interieur te creëren. Wissel dit af op een degelijke wijze. Unieke stukken, zoals bijvoorbeeld een designbank of kunstwerk aan de muur trekken een hoop aandacht naar zich toe. Denk dus goed na welk meubel of item u waar plaatst, het zit hem namelijk in de details. Elk aspect van het interieur vormt zo een samenhangend geheel, wat de ruimte vult met harmonie.

Een hotel-chique interieur met Hoogebeen Interieur

Mocht u nog hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste meubels voor uw hotel-chique inrichting van uw interieur, dan kunt u altijd bij de interieurspecialisten van Hoogebeen Interieur terecht voor interieuradvies. Kom hiervoor gerust eens langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact op via onze contactpagina.

Nieuw bij Hoogebeen