Een karpet van hoge kwaliteit voor in uw woning

Auteur:
Gepubliceerd: 7 februari 2022
Arjan Hoogebeen
Brinker Vintage rustic kleed

Vloerkleden brengen sfeer in uw huis, maar hoe kiest u welk vloerkleed het beste past in uw woning? Bij het uitzoeken van een karpet kijkt u naar verschillende elementen, namelijk naar de stof, kleur, vorm, afmeting en in welke ruimte van uw woning het karpet komt. We geven u een aantal adviezen, zodat u aan het einde van deze blog gemakkelijker een keuze kunt maken uit een van onze kwaliteits vloerkleden.

WOLLEN OF SYNTHETISCHE VLOERKLEDEN?

Wollen vloerkleden zijn onze favoriet, ze zijn heerlijk voor als u op zoek bent naar iets zachts aan uw voeten in deze koude dagen. Wollen vloerkleden zijn gemaakt van natuurlijke materialen, maar je hebt ook vloerkleden die van een synthetische stoffen zijn gemaakt. Naast de stof, speelt de grote van een vloerkleed ook een belangrijke rol. Wij adviseren u altijd een wat groter vloerkleed te nemen wanneer u uw vloerkleed bijvoorbeeld wilt plaatsen onder uw bankstel. Vervolgens kunt u kijken in welke vorm u uw vloerkleed wilt hebben, dit kan namelijk een rond, ovaal, rechthoekig of vierkant vloerkleed zijn. Wilt u een vloerkleed voor onder een bijzettafel? Dan zou u bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een rond vloerkleed.

Brinker Marrakech karpet
Brinker Carpets Saturn karpet

KEUZE UIT VELE VERSCHILLENDE KARPETTEN

Karpetten zijn beschikbaar in vele kleuren. Vindt u het lastig om een kleur te bepalen voor uw karpet? Bekijk dan de kamer waar u het karpet wilt plaatsen: Welke kleuren ziet u hier terugkomen? Als u een grijze bank heeft, kunt u deze het beste combineren met een wit of beige vloerkleed. Bij een wit en beige interieur kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een gekleurd vloerkleed om uw woning meer kleur te geven. Vindt u het lastig om een kleur te kiezen? Schrijf dan drie kleuren op die u het meest ziet in uw kamer en beschouw deze als uw hoofdkleuren. Vervolgens kiest u een kleur die het beste past bij uw hoofdkleuren.

TIJDLOZE KARPETTEN BIJ HOOGEBEEN INTERIEUR

Hoogebeen Interieur heeft een breed assortiment aan vloerkleden van hoge kwaliteit. Een van onze merken karpetten is Brinker Carpets. Brinker Carpets beschikt over vloerkleden van hoge kwaliteit met een vintage stijl. De vintage vloerkleden van Brinker Carpets zijn geschikt voor zowel moderne als klassieke woningen. De vloerkleden zijn handgemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen en kunstgaren. Door de handgemaakte bewerking heeft elk vloerkleed zijn eigen structuur en is daardoor uniek in uw woning. De vloerkleden van Brinker Carpets zijn leverbaar in diverse kleuren en maten, zo is er altijd wel een vloerkleed die past in uw interieur. Ook is het mogelijk om sommige modellen op maat te laten maken.

Bent u geïnteresseerd in een karpet van Brinker Carpets? Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom om u te laten inspireren en persoonlijk te laten adviseren door onze interieurexperts.

Brinker Vintage light blue
Nieuw bij Hoogebeen