Kies voor prijswinnend meubilair

Auteur: Arjan Hoogebeen
Gepubliceerd: 29 mei 2024
Arjan Hoogebeen
Komot design banner

Voor uw interieur bent u natuurlijk op zoek naar de beste meubelen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bank, of verlichting voor boven uw eettafel, bij Hoogebeen Interieur beschikken wij over prijswinnende meubelstukken. Om u te inspireren hebben we een aantal meubels welke een prijs hebben weten te bemachtigen op een rijtje gezet. Zo weet u zeker dat u voor de beste optie kiest!

Komot Kos

Komot is een Duitse onderneming die zich specialiseert in design verlichting. Met de Kos heeft Komot in 2019 de German Design Award Special in de wacht weten te slepen voor het excellente productontwerp in de verlichtingscategorie. Bij de Kos verlichting zijn de mooiste edele materialen gecombineerd met het beste vakmanschap. De Kos lampen worden namelijk geheel met de mond geblazen van opaalglas. De lampen zijn uitgerust met diverse smart control mechanismes, welke op het eerste gezicht niet zichtbaar zijn door het unieke design. Bent u dus opzoek naar een lamp met een simpel, toch uniek, design? Bekijk dan de Komot Kos!

Komot design Kos lamp
Rolf Benz Nuvola sfeer

Rolf Benz Nuvola

De Nuvola bank van Rolf Benz is veruit de meest verkochte bank van het meubelmerk en dat is niet voor niets. Deze bank heeft namelijk een tijdloos design, met eindeloze mogelijkheden door het modulaire programma. Zo kunnen alle elementen zowel los als gekoppeld gebruikt worden en is het meubel geheel naar eigen wensen in te delen. De bank is uiterst comfortabel en is ontworpen om op te leven. Hierdoor is het niet enkel een mooi meubelstuk om te zien, maar ook heerlijk om te gebruiken. Het is dan ook niet vreemd dat de Nuvola is bekroond met de German Design Award in 2018. Bent u dus op zoek naar een designbank, welke aan al uw woonwensen zal voldoen? Dan is de Nuvola van Rolf Benz precies wat u zoekt.

KFF Arva Lounge

De Arva Lounge fauteuils van KFF beschikken niet alleen over uitstekend zitcomfort, maar ook over sublieme technische uitvoeringen. Zo beschikt de fauteuil bijvoorbeeld over een schommelfunctie, te selecteren zithoogtes en een verstelbaar hoofdkussen. Dit alles gegoten in een vertrouwd en tijdloos design. Met de Arva Lounge fauteuils zit u altijd goed!

Prijswinnende meubels bij Hoogebeen Interieur

In ons assortiment zijn diverse prijswinnende meubels te vinden. Deze award winners zijn allemaal te zien in onze showroom. Kom dus vooral eens langs of neem contact op voor al uw vragen. We helpen u graag verder!

Nieuw bij Hoogebeen