Maak uw interieur af met exclusieve verlichting

Auteur:
Gepubliceerd: 9 april 2021
Arjan Hoogebeen
Lodes Random Solo videlamp glasbol

Een stijlvol interieur is niet compleet zonder exclusieve verlichting. Bij deze lampen draait het niet alleen om licht, maar ook om het prachtige design. De bijzondere en stijlvolle eigenschappen van deze lampen geven uw kamer een compleet nieuwe sfeer en beleving. Of u nu op zoek bent naar een exclusieve hanglamp boven uw tafel of een prachtige designlamp die uw woonkamer opfleurt, bij Hoogebeen Interieur hebben we de geschikte lamp voor u beschikbaar. In dit bericht zullen we dieper ingaan op de verschillende soorten exclusieve verlichting.

De vele soorten exclusieve lampen

Er bestaan tal van exclusieve lampen. Niet alleen zijn er diverse soorten, ook de stijl en uitstraling kunnen verschillen. Zo zijn er bijvoorbeeld klassieke hanglampen, landelijke vloerlampen en moderne wandlampen. Vaak zijn deze lampen volledig naar wens samen te stellen. Vraag naar de mogelijkheden hiervoor bij onze medewerkers. Daarnaast kunnen onze ervaren monteurs de verschillende soorten exclusieve lampen vakkundig voor u monteren.

Quasar Moonlight videlamp
Occhio Mito Sospeso Kitchen

Designlampen van diverse topmerken

In onze collectie kunt u designlampen vinden van de meest gerenommeerde merken. Hierbij kunt u denken aan merken als Lodes, Estiluz, Quasar en Occhio. Het Italiaanse Lodes maakt een onderscheidende verlichtingscollectie, het Spaanse Estiluz staat bekend om de tijdloze lichtarmaturen, het Nederlandse Quasar maakt lampen met de hand en het Duitse Occhio is een van de snelst groeiende bedrijven als het om exclusieve designverlichting gaat. Al deze lampen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden geleverd in de hoogste kwaliteit.

Exclusieve verlichting bij Hoogebeen Interieur

Heeft u behoefte aan persoonlijk verlichtingsadvies? Breng dan gerust een bezoek aan de showroom van Hoogebeen Interieur en neem eventueel foto’s mee van de betreffende ruimte. Onze deskundige interieurspecialisten kunnen u dan uitstekend adviseren bij het kiezen van uw nieuwe designlamp. Uiteraard kunt u ook alvast inspiratie opdoen door onze exclusieve verlichting op onze website te bekijken. Voor vragen en voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0341-353292 of vul ons online contactformulier in.

Bekijk hier ons aanbod exclusieve verlichting

Estiluz Revolta
Nieuw bij Hoogebeen