Maak uw wandkast decemberklaar

Auteur:
Gepubliceerd: 30 november 2020
Arjan Hoogebeen
Pastoe Vision wandkast

Een wandkast maakt elke (woon)kamer helemaal compleet. Zoals de naam al zegt, worden deze kasten tegen de muur geplaatst. Ze zijn ideaal om spullen in op te bergen, maar ook om ze juist tentoon te stellen.

De mogelijkheden bij het samenstellen van een wandkast zijn enorm: kiest u voor een kast met of zonder deuren? Gaat u voor moderne hoogglans of een klassieke houten wandkast? En wilt u de kast de hele wand laten vullen of slechts een gedeelte hiervan? Kortom, het aantal verschillende manieren waarop een wandkast kan worden ingezet is eindeloos. In dit nieuwsbericht behandelen we hoe u uw wandkast decoratief kunt inzetten voor de feestdagen.

Moderne wandkast
Art Deco boekenkast

Een wandkast is niet alleen praktisch

Wellicht gebruikt u uw wandkast om boeken in op te bergen of legt u hier uw bordspellen in weg. Maar naast dat een wandkast praktisch is, kunt u deze ook goed inzetten om uw decoraties te laten schitteren. Wanneer u namelijk een kast zonder deuren kiest, creëert u open vakken waar u verschillende voorwerpen in kunt etaleren. Hierbij kunt u denken aan fotolijsten of bloemen. Zeker nu, tijdens de feestmaanden, kunt u optimaal gebruik maken van uw wandkast om uw decemberversiering in het middelpunt te zetten.

Decemberversiering in uw wandkast

Tijdens deze donkere herfst-/winterdagen zorgen een hoop huishoudens voor wat extra verlichting en gezelligheid. Een wandkast leent zich hier perfect voor. Zo kunt u een snoer met sprankelde lichten of een guirlande langs de omlijning van uw wandkast laten lopen. Daarnaast kunt u in de open vakken van de kast bijvoorbeeld een kleine kerstboom, winterstuk of uw eigen miniatuur winterdorp tentoonstellen.

Stel uw wandkast samen bij Hoogebeen Interieur

Heeft u nog geen wandkast en wilt u er een samenstellen? Laat u dan nu adviseren door de specialisten van Hoogebeen Interieur. Wandkasten komen namelijk in vele soorten en maten. Zo zijn er systemen die volledig uitgebouwd kunnen worden tot wandvullend, maar ook lage, bescheiden wandkasten die de muur vrijlaten. In onze showroom in Putten staan onze medewerkers voor u klaar om u te helpen met het samenstellen van de perfecte wandkast. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via 0341-353292 of neem contact met ons op via ons online contactformulier wanneer u vragen heeft.

Karat wandkast
Nieuw bij Hoogebeen