Creëer meer ruimte in uw huis met Occhio verlichting

Auteur:
Gepubliceerd: 16 mei 2022
Occhio-verlichting-ruimtelijker-hoogebeen-interieur

Nieuwbouwwoningen worden nu vaak ingericht met een zwart-wit interieur, zwarte stalen deuren en een paar strakke lichtspotjes. Deze lichtspotjes zijn vaak niet genoeg om de gehele ruimte goed te verlichten en volgens bouwexperts mag er best wat meer licht in huis. Er zijn veel verschillende soorten verlichting en hierin zijn weer verschillende soorten stijlen te vinden, en meer verlichting betekent niet automatisch minder gezelligheid. Een ruimte voelt namelijk groter aan wanneer deze voldoende verlicht is. Occhio biedt diverse oplossingen voor het optimaal verlichten van uw woning.

Hanglampen en videlampen

Wanneer u een vide in uw woning heeft, geeft het een indrukwekkend geheel om van de verlichting een eyecatcher te maken met hanglampen of videlampen. Wilt u spelen met het hoogteverschil, dan is de designlamp Occhio Sospeso perfect voor in uw vide. De lampen zijn in hoogte verstelbaar, waardoor een speel en imposant effect kan worden gecreëerd. Met speling tussen de 50 en 200 centimeter, zijn de lampen ook perfect voor boven de eettafel of in een kantoor. Met de Occhio Sospeso kunt u eenvoudig uw eigen draai geven door de verschillende afwerkingen en kleuren. Wegens een eenvoudig beheersysteem zijn de lampen gemakkelijk te bedienen.

Occhio tafel- of vloerlamp

Wanneer u met een lamp niet de volledige ruimte wilt verlichten, maar een specifieke hoek, dan is een tafellamp of vloerlamp de ideale oplossing. Deze lampen zijn ideaal wanneer u graag een boek wilt lezen of nog even achter de laptop kruipt terwijl u op de bank zit. Zo is de Occhio Sento Lettura een prachtige vloerlamp die ideaal is om een bepaalde hoek van een ruimte te verlichten. Met de ‘touchless control’ kunt u zelf bepalen hoeveel licht de lamp moet geven en creëert u de meest ideale leesomgeving.

Wandlamp Occhio Mito Auro

Ook wandlampen zijn ideaal wanneer u een bepaald deel van een ruimte wilt verlichten. Een wandlamp wordt bevestigd aan de muur, waardoor u geen ruimte op de vloer of op tafels hoeft in te leveren. De Occhio Mito Auro wandlamp is beschikbare in verschillende kleuren, waardoor er hoe dan ook een passende kleur voor u bij zit. De lichtkleur kunt u gemakkelijk aanpassen, zodat ook deze het meest naar uw smaak is.

Occhio verlichting bij Hoogebeen Interieur

Naast de eerdergenoemde Occhio verlichtingssystemen, is er nog meer variatie aan verlichting te koop bij Hoogebeen Interieur. Hetgeen wat Occhio verlichting namelijk zo bijzonder maak, is dat het aan iedere situatie aangepast kan worden. De oprichter Axel Meise is in de jaren ’90 gestart met de ontwikkeling van Occhio verlichting, omdat hij vond dat er geen enkel verlichtingssysteem geschikt was voor iedere ruimte. Bekijk onze website voor het gehele aanbod aan verlichting bij Hoogebeen Interieur!

Nieuw bij Hoogebeen