De comfortabele designmeubels van Évidence

Auteur: Arjan Hoogebeen
Gepubliceerd: 19 januari 2023
Arjan Hoogebeen
Evidence slider

Het designmerk Leolux heeft een speciale lijn meubels uitgebracht die gericht is op mensen die weten wat ze willen. De Évidence meubelen bewijzen namelijk dat design, kwaliteit en comfort, allen met elkaar gepaard kunnen gaan in deze collectie. Zo wordt buitengewoon comfort gecombineerd met Nederlandse kwaliteit. Bovendien passen de Évidence fauteuils, banken en tafels in nagenoeg ieder interieur.

Verschillende materialen van Évidence

Voor de Evidence meubelen kan worden gekozen uit verschillende kwalitatief hoogwaardige materialen. Zo zijn de zitmeubelen van Évidence beschikbaar in enkel de beste lederen en stoffen bekleding. Beide materiaalsoorten zullen we hieronder van nadere toelichting voorzien.

Evidence Saga fauteuil bij Hoogebeen Interieur
Evidence Brisa bank bij Hoogebeen Interieur

Hoogwaardig leer

Voor de leren bekleding uit de Évidence collectie is gekozen om gebruik te maken van Wapiti-leer, welke heldere kleuren en een stevige toplaag heeft. Deze premium leersoort is enorm makkelijk schoon te maken en is relatief vriendelijk geprijsd ten opzichte van de kwaliteit. Bovendien is er keuze uit een uitgebreid scala aan kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvol rode leren bekleding voor uw Évidence Saga fauteuil en maak deze het middelpunt van uw woonkamer.

Kwaliteitstoffen

De stoffen van de Évidence meubelen zijn op te delen in drie verschillende typen, genaamd Blandas, Charm en Tendor. Allen hebben ze eigen patronen en uitvoeringen. Blandas kan worden gezien als een geweven stof, Charm heeft een wat dikkere korrelprint en Tendor is fluweelzacht. Voor deze stoffen is er samengewerkt met Nederlandse stoffeerder De Ploeg wat geresulteerd heeft in een prachtige collectie aan stoffen meubelen, ieder met zijn eigen unieke afwerking. De beschikbare kleuren verschillen per type stof, maar uiteraard zijn de opties talrijk. Zo bent u ervan verzekerd dat de meubelen naadloos binnen uw interieur passen. De Évidence Brisa hoekbank op de foto is hier een perfect voorbeeld van.

Ook tafels van Évidence beschikbaar bij Hoogebeen Interieur

Naast de fauteuils en banken zijn er ook tafels beschikbaar van Évidence. Deze tafels zijn ontworpen door Frans Schrofer. Een Nederlandse designer die al actief is sinds 1984 en waarvan het motto ‘create tools for living’ is. Hieruit blijkt maar weer dat de meubelen van Évidence niet alleen worden geproduceerd voor de looks, maar ook om daadwerkelijk mee te leven. Zo is de ceramische Évidence Juno bijvoorbeeld een prachtig en bijzonder praktisch meubelstuk.

Évidence meubelen bij Hoogebeen Interieur

Alle meubelen van Évidence zijn beschikbaar bij Hoogebeen Interieur en we hebben een uitgebreide collectie staan in onze showroom te Putten. Kom dan ook vooral eens gezellig langs om inspiratie op te doen. Mocht u direct vrijblijvend advies willen, dan is het raadzaam om een foto van uw interieur mee te nemen. Zo kunnen wij direct met u meedenken. Heeft u reeds vragen? Schroom dan vooral niet om direct contact met ons op te nemen.

Evidence Juno bij Hoogebeen Interieur
Nieuw bij Hoogebeen