Natuurlijke touch in huis met houten luxaflex

Auteur:
Gepubliceerd: 28 juni 2022
Natuurlijke touch in huis met houten luxaflex | Hoogebeen Interieur

Breng een warme en natuurlijke touch aan in huis door houten Luxaflex op te hangen als raamdecoratie. Jaloezieën van Luxaflex worden vaak aangeschaft om zelf de mate van lichtinval en inkijk te kunnen regelen. Daarnaast heeft de aanschaf van Luxaflex geen lang aankoopproces nodig en is de keuze vaak snel gemaakt. Het overwegen van houten jaloezieën als raamdecoratie is het meer dan waard! Luxaflex gemaakt van hout geeft namelijk een mooie, natuurlijke, warme en luxe uitstraling aan uw woning. Daarnaast passen houten materialen bij vrijwel ieder interieur vanwege de tijdloosheid van natuurlijke materialen. Het hout voor de jaloezieën van Luxaflex is verkrijgbaar in verschillende soorten en is gemakkelijk te combineren met allerlei andere kleuren en materialen.

Luxaflex Houten Jaloezieen

Natuurlijk licht in huis met jaloezieën

Het hebben van natuurlijk licht in huis kan sfeerverhogend werken in uw interieur. Door gebruik te maken van Luxaflex regelt u zelf de natuurlijke lichtinval, want wanneer er veel licht naar binnen schijnt kunt u de Luxaflex deels sluiten zodat het binnen niet overbelicht meer aanvoelt. Gaat het schemeren, dan doet u de luxaflex weer volledig open. Daarnaast helpen jaloezieën tegen inkijk in uw huis. Wanneer uw ramen ter hoogte van een stoep of weg gelegen zijn, kan het voorkomen dat voorbijgangers naar binnen kijken. Door Luxaflex op te hangen, heeft u te allen tijde controle over de mate van het licht en inkijk in uw interieur.

Houten raamdecoratie bij Hoogebeen Interieur

Houten Luxaflex als raamdecoratie is een veilige keuze gezien gebruik maken van houten materialen een tijdloze interieurtrend is. Ook zijn houten Luxaflex makkelijker schoon te houden dan stoffen, aluminium of kunststof jaloezieën omdat deze meer stof aantrekken dan houten jaloezieën. Bij Hoogebeen Interieur zijn de opties voor houten Luxaflex eindeloos. Er zijn verschillende houtsoorten beschikbaar, dus personaliseer de houten Luxaflex met verschillende materialen en opties. Ook beschikken de houten jaloezieën over kindvriendelijke besturingssystemen. Wanneer u met ons contact opneemt kunnen wij vrijblijvend de talrijke mogelijkheden wat betreft houten raamdecoratie met u bespreken!

Nieuw bij Hoogebeen