Nieuwe verlichtingsmerken met een Italiaans design!

Auteur: Arjan Hoogebeen
Gepubliceerd: 12 juni 2023
Arjan Hoogebeen
Olev BEAM STICK banner afbeelding

Vanaf heden biedt Hoogebeen Interieur een tweetal nieuwe verlichtingsmerken aan, beide van Italiaans design! Het gaat om de merken Olev en Terzani die zijn toegevoegd aan de collectie met luxe designverlichting van Hoogebeen Interieur. Beide merken gaan verder dan enkel het fabriceren van ‘eenvoudige’ lampen. Niet voor niets staat Italiaans design bekend om de fijne details en afwerkingen. Van de kabels tot de kleurtoon, er wordt niets over het hoofd gezien. Verlichting met Italiaans design geeft ieder interieur het luxegevoel dat het verdiend.

In dit bericht maak je kennis met het tweetal nieuwe merken, zodat je direct weet waar de kracht van deze merken ligt.

Terzani Mizu exclusieve videlamp
Olev Beam Stick Nuance hanglamp

Olev verlichting

Volgens Olev dient verlichting niet alleen om beter te kunnen zien in huis, maar heeft het ook een effect op het welzijn en emoties van mensen. Olev creëert zo bruggen tussen technologie, welzijn en design.

De verlichting van Olev bestaat uitsluitend over Led-lampen, zodat deze altijd verbonden kunnen worden met het thuisnetwerk. Uiteraard is het hierdoor ook eenvoudig mogelijk om de intensiteit van het licht aan te passen. Maar wist u bijvoorbeeld ook dat hierdoor het licht zich aan kan passen aan het buitenlicht? Zo wordt het biologische ritme niet verstoord en voelt het licht binnenshuis een stuk natuurlijker aan.

Licht kan overigens ook energie opwekken of juist zorgen voor ontspanning. De verlichting van Olev is bijvoorbeeld zo in te stellen dat de intensiteit van het licht in de ochtend geleidelijk toeneemt. Hierdoor wordt irritatie aan de ogen voorkomen. Vervolgens zorgt de verlichting op in je kantoorruimte voor vitaliteit en energie om de productiviteit te vergroten. Tot slot komt u thuis met een warm onthaal van zacht licht, waarbij ontspannen genoten kan worden van het diner. Zo laat Olev de verlichting ook daadwerkelijk voor u werken.

De lampen van Olev zijn dus geschikt voor iedereen die meer zoekt in verlichting dan enkel het verlichten van bijvoorbeeld uw meubilair.

Terzani verlichting

De verlichting van Terzani vervaagd de lijn tussen kunst en licht. Het designmerk vindt dat verlichting het hoofdonderwerp van ieder interieur moet zijn. Terzani straalt voornamelijk het gevoel van harmonie en saamhorigheid uit. Dit doen ze door de verlichting te baseren op het menselijke proces van het creëren. De ambachtelijke wijze waarop de objecten (met liefde voor het vak) worden vervaardigd is dan ook terug te zien in ieder opvallend design.

Zo zien bijvoorbeeld de Doodle hanglampen er per stuk anders uit. Dit model heet ook niet voor niets doodle, wat direct vertaald kan worden naar tekening, krabbel of schets. Ze zijn dus uniek in ieder opzicht! De lichtbollen kunnen zelfs individueel geplaatst worden op iedere gewenste plek, iets wat niet vaak voorkomt bij designverlichting. Daarnaast is de Doodle ook nog eens verkrijgbaar als vloerlamp, tafellamp en wandlamp.

De lampen van Terzani eisen dus al bij al een groot deel van de aandacht in de ruimte op. Heeft u dus een rustig interieur? En wilt u een echte eye-cacher aan uw interieur toevoegen? Dan is de verlichting van Terzani zeker geschikt voor u.

Exclusieve Italiaanse verlichting bij Hoogebeen Interieur

Weet u al welk van deze merken het beste bij uw interieur past? Uiteraard hebben we nog veel meer mooie verlichtingsmerken zoals Occhio, Marset, Oligo, Lodes en vele anderen! Met de hulp van onze interieurexperts zoeken we het graag uit welk verlichtingsmerk het beste bij uw wensen past. Neem dan ook gerust eens vrijblijvend contact met ons op of kom gezellig langs in onze showroom te Putten.

Terzani Doodle design tafellamp
Nieuw bij Hoogebeen