Pode altijd in de mode

Auteur:
Gepubliceerd: 3 november 2021
Arjan Hoogebeen
Pode altijd in de mode | Hoogebeen Interieur

Voor het vervaardigen van meubels van hoge kwaliteit, is vakmanschap vereist. Daarover beschikken ze dan ook ruimschoots bij Pode. De dochteronderneming van Leolux borduurt prachtig voort op die kennis en kunde. Onder toeziend oog van art directors Roderick en Claire Vos komen dan ook de meest prachtige collecties tot stand in samenwerking met toonaangevende designers van eigen bodem en opmerkelijk designtalent van over de rest van de wereld.

De kunst van een simpel fauteuiltje

Het klinkt denigrerend om te spreken over een “fauteuiltje”, maar het formaat en uiterlijk van de nieuwste fauteuil Chap laten ons geen keus. Zoals Pode het zelf omschrijft: “Het is gewoon een uiterst vriendelijk fauteuiltje.” Ondanks het bescheiden formaat, maakt het geraffineerde ontwerp een grote indruk. De charme van de relaxte rondingen zorgen voor een pakkende vormgeving die door het vleugje retro balanceert tussen het heden en het verleden. Dus of u nu houdt van klassiek of modern, in beide gevallen kan het zijn dat de Chap door deze mix u zal aanspreken. Dankzij het compacte formaat kunt u er bovendien meerdere ervan in de woonkamer plaatsen, waardoor de Chap als een echt kameraadje altijd binnen bereik is.

Pode chap | Hoogebeen Interieur
Pode Bibo | Hoogebeen Interieur

Met open armen ontvangen door Bibo

Wanneer u opzoek bent naar een fauteuil van formaat, dan kan u uitwijken naar de Bibo. De in 2020 gelanceerde fauteuil is het design van Roderick Vos. Het is “een van de gezelligste bewoners van de Pode-collectie”. De Bibo wilt u als het ware met open armen ontvangen en uitnodigen om plaats te nemen. Zodra u dat doet, kunt u genieten van een eindeloze dosis zitcomfort. Hierbij wordt uw lichaam ondersteund door een zitting die hemels zacht aanvoelt en rust op een vierteensvoet, gemaakt uit gegoten aluminium.

Genieten van uw eigen Bibo

Door het intrigrerende lijnenspel met rechte banden en ronde vormen is de Bibo zeer uitgesproken. Het is een uitnodigende en uitgekiende vormgeving die u naar eigen smaak verder kan vormgeven. U heeft hierbij de keuze om de Bibo te voorzien van één of twee typen bekleding. De Bibo kan bovendien worden vergezeld van een eigen poef, zodat u met de voeten omhoog vol overgave kunt genieten van het comfort dat de Bibo te bieden heeft.

De vonk slaat over met Sparkle

Mocht u nog niet volledig gecharmeerd zijn van de Pode-collectie, dan zal ongetwijfeld de vonk overslaan bij het zien van de Sparkle. Wederom een fantastische fauteuil die een krachtige retro-uitstraling combineert met een moderne twist. Het is een uiterst veelzijdig product waarbij u alle ruimte heeft om het naar eigen smaak te maken. U kunt hierbij kiezen uit talloze kleuren voor de romp, het zitkussen, de draaivoet én zelfs de stiknaden. Daarmee kunt u kiezen voor een klassiek en ingetogen uitstraling of een brutale gewaagde kleurencombinatie.

Pode bij Hoogebeen Interieur

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van de Sparkle of de rest van de Pode producten die u via Hoogebeen kunt aanschaffen? Neem dan gerust eens contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Putten. Onze interieurspecialisten vertellen u graag meer hierover.

Pode Sparkle | Hoogebeen Interieur
Nieuw bij Hoogebeen