Spectral meubel

Ieder meubel is belangrijk binnen uw interieur. Aangezien de woonkamer dé kamer is waar u uw bezoek ontvangt, wilt u uw meubels hier waarschijnlijk precies op elkaar afgestemd hebben. Toch is het tv-meubel een meubelstuk dat snel vergeten wordt in dit verhaal, want aan een bank, stoel of tafel wordt nou eenmaal snel meer aandacht besteed. Spectral brengt hier verandering in met oogstrelende tv-meubels.

Bent u op zoek naar een tv-meubel dat perfect binnen uw interieur past? Een meubel waar nooit kabels uitsteken en dat er altijd netjes uitziet? Dan zit u bij Spectral precies goed! Het design van de Spectral meubelen is namelijk prachtig en het merk is continu bezig om techniek perfect te integreren in de meubelstukken. Spectral noemt haar meubels niet voor niets ‘smart furniture’, waar praktische oplossingen voor alle problemen met tv-meubels centraal staan. Zo vindt u bijvoorbeeld voor ieder kabeltje een verrassende oplossing in een Spectral tv-meubel.

Spectral Smart Factory

Spectral gelooft in op maat gemaakt design en hier is de complete Spectral fabriek inmiddels op ingesteld. Vandaag de dag is de vraag naar echt persoonlijk design ontzettend groot en het merk kan aan bijna iedere vraag voldoen. Desondanks blijft het innoveren in de 'Smart Factory' doorgaan, want Spectral wil op elke mogelijke manier meubels kunnen aanpassen aan de wensen van de individuele klant. Dit betekent maatwerk op topniveau in elke denkbare laag van het product. Het geavanceerde machinepark 'Manufaktor 4.0' maakt dit mogelijk en brengt klassiek meubelvakmanschap en snelheid samen.

Het productieproces van een Spectral meubel

De productie van het meubel begint met een slimme computer die controleert of het ontwerp echt mogelijk is. Vervolgens worden de eerste onderdelen samengevoegd en voorzien van een streepjescode, die alle informatie voor verdere productie bevat. Speciale wensen in het ontwerp worden nog steeds gerealiseerd door echte meubelvakmannen, iets wat de productie van Spectral meubels zo bijzonder maakt. Bij een aantal modellen kunt u bijvoorbeeld de breedte en diepte van het model tot op de millimeter nauwkeurig bepalen en ook kleuren en materialen kunt u vaak helemaal zelf kiezen. Daarnaast staat het merk ook open voor andere speciale aanvragen. Maatwerk is bij Spectral waar het om draait.

Spectral laat u ontspannen

Bij Spectral kunt u alles vinden wat u van een tv-meubel op design-niveau verwacht. Of u nu wilt genieten van een film, serie, videogame of muziek, niets staat u meer in de weg. Met uw Spectral meubel bent u nooit meer genoodzaakt om een kabeltje of extra kastje buiten uw tv-meubel te plaatsen door ruimtegebrek. De designs zijn modern en gaan volledig op in uw huidige interieur. Ervaar Spectral zelf in onze showroom in Putten. Hier laten wij u graag alle mogelijkheden zien

Bekijk onze gehele collectie Spectral meubels