Top drie kleurentrends voor uw interieur

Auteur: Arjan Hoogebeen
Gepubliceerd: 5 december 2022
Arjen Hoogebeen
De laatste eettafel trends - Hoogebeen Interieur

Binnen uw interieur is er natuurlijk veel mogelijk, waardoor het ook leuk is en blijft om het voortdurend wat aan te passen. Iets dat u wellicht een aantal jaren geleden mooi vond, kan nu juist als verouderd aanvoelen. Een simpele manier om een geheel nieuw gevoel te creëren binnen uw interieur, is bijvoorbeeld door kleuren toe te voegen. Om u hierbij te helpen hebben we de top drie kleurentrends van aankomend jaar voor u op een rij gezet.

1. Warme natuurlijke kleuren

De meest populaire trend van het afgelopen jaar, welke naar verwachting ook volgend jaar zal blijven, is een combinatie van warme natuurlijke kleurtinten. De beige, bruine aardetinten geven een rustige sfeer aan uw interieur. Vaak wordt deze trend gecombineerd met duurzame meubelen, om zo het beste uit uzelf en de natuur te halen. Een perfect voorbeeld hiervan zijn onze dekton tafels, welke enorm duurzaam zijn en beschikbaar zijn in diverse aarde tinten.

Metaform Orfis oval table | Hoogebeen Interieur
Leolux Jill Chaise longue

2. Bold statements

Een bold statement is zeker een terugkerende trend in 2023. Met felle kleuren en gedurfd meubilair maakt u een gewaagde indruk op al uw gasten. Daarnaast fleurt het de kamer ook enorm op. De felle kleuren geven bovendien een indruk van blijdschap en openheid. Een voorbeeld van een fel gekleurd meubelstuk is de gele Jill Chaise longue fauteuil van Leolux, welke zeker op zal vallen binnen uw interieur! Mocht u het zelfs aandurven om nog een stapje verder te gaan dan alleen de felle kleuren, is het ook mogelijk geometrische patronen terug te laten komen in bijvoorbeeld uw tapijt of behang.

3. Groen en paars

De laatste trendkleur is de combinatie van groen en paars, een combinatie van kleuren met een hoog contrast. Groen en paars staan tegenover elkaar op het kleurenspectrum, wat het juist prachtig maakt om in één opslag bij elkaar te zien. Zo heeft het Scala tv-dressoir van Spectral een zachte paarse kleur, door bijvoorbeeld groene planten hieraan toe te voegen laat u het meubelstuk er echt uitspringen!

Kleurtrends bij Hoogebeen Interieur

Alle meubels zijn bij Hoogebeen Interieur uiteraard beschikbaar in de kleuren die voldoen aan de laatste kleurentrends. Kom dan ook eens gezellig langs in onze showroom en laat u verrassen en adviseren door onze interieurexperts!

Spectral Scala tv dressoir Berry
Nieuw bij Hoogebeen