TRONES design meubelen

Bij Hoogebeen Interieur presenteren wij een nieuw Nederlands Design meubelmerk.
Bijzonder fraai vormgegeven banken, fauteuils en relaxfauteuils ontworpen door topdesigners als:

* Gijs Papavoine * Hugo de Ruiter * Frans Schrofer * Stefan Heiliger

Het unieke zit hem met name ook in de functies. Er kunnen op elke zitplek hoofdsteunen in één beweging uit de rug worden geklapt. En tevens is er een voetensteun van onderuit de bank uit te klappen voor meer comfort.

TRONES: TWEE WERELDEN, ÉÉN MERK.

De filosofie van Trones is het naadloos samenbrengen van diverse werelden. Vandaar dat wij een innovatieve meubellijn zijn die past bij elk moment van uw leven. Oogstrelende vormgeving is met uiterst betrouwbare techniek in verbinding gebracht, om dat ideale evenwicht te creëren tussen uw actieve sociale leven en optimale rustmomenten.

Topdesigners

Wij zitten nooit stil bij Trones, maar zijn juist altijd op zoek naar de optimale vormen op gebied van comfort, leven en genieten.
Vandaar dat wij samenwerken met topdesigners als:
* Gijs Papavoine * Hugo de Ruiter * Frans Schrofer * Stefan Heiliger

Trones design meubelen Trones meubelenTrones fauteuil Trones banken Trones six relaxfauteuil

Deze ingrediënten combineren we met hoogwaardige premium leersoorten en kwaliteitsstoffen van het Deense Kvadrat, om zo het beste uit verschillende werelden te vatten in één ultieme meubellijn. Trones is een innovatieve meubellijn die past in elk moment van uw leven. Oogstrelende vormgeving is met uiterst betrouwbare techniek in verbinding gebracht, om een evenwicht te creëren tussen uw actieve sociale leven en optimale rustmomenten.

Kijk op www.hoogebeen.nl/merken/trones voor een eerste indruk van de modellen!
In onze showroom ziet u een uitgebreide presentatie van deze prachtige nieuwe collectie.

U bent van harte welkom!

Trones Design meubelen

Trones meubelen Trones design meubelenTrones design bank Trones three bank Trones five hoekbank Trones hoekbank Trones No. Nine (10) Trones No. Nine (1) Trones No. Nine (5) Trones meubels Trones bankenTrones relaxfauteuil Trones stoel Trones six relaxfauteuil Trones fauteuil