Urenlang ontspannen in relaxmeubelen van Jori

Auteur:
Gepubliceerd: 7 april 2022
Arjan Hoogebeen
Jori Tigra hoekbank

De meubelcollectie van Jori vormt een mooie toevoeging aan de collectie (relax)fauteuils en banken bij Hoogebeen Interieur. De collectie wordt grotendeels gevormd door de fauteuils, die u bijna volledig naar wens kunt samenstellen. Onder leiding van Juan Jorion wordt sinds 1963, in samenwerking met diverse bekende ontwerpers en designers, een prachtige meubelcollectie neergezet die zich voortdurend ontwikkeld.

Jori Mensana relaxfauteuil

De Jori Mensana relaxfauteuil is een modern vormgegeven zitmeubel die uitstekende comfort biedt. De fauteuil is leverbaar in drie verschillende maten, mini, medi en maxi en heeft daarnaast een verstelbare rugleuning en voetensteun. Daarmee is deze relaxfauteuil volledig op uw lichaam aan te passen, zodat u zeer comfortabel zit. De stoel is leverbaar met diverse soorten bekleding, zoals verschillende stoffen en diverse leervarianten en kleuren. Optioneel is ook de poot leverbaar in verschillende uitvoeringen.

Jori Mensana relaxfauteuil stof
Jori Griffon Lounge fauteuil

Jori Griffon lounge fauteuil

Deze mooie lounge fauteuil is de perfecte stoel om goed in te kunnen ontspannen. Deze mooi vormgegeven stoel heeft een uitstekend zitcomfort om volledig tot rust te komen. De lounge fauteuil heeft een ingebouwd kantelmechanisme en is optioneel leverbaar met een losstaande poef. Tevens is deze stoel ook leverbaar in diverse soorten stoffen en leervarianten in diverse kleuren. Het frame van het Griffon model van Jori is gemaakt van massief beukenhout en is uit te voeren in diverse kleuren. Hierdoor stelt u altijd de perfecte passende stoel samen voor in uw interieur.

Aida fauteuil van Jori

Nog zo’n mooie stoel in de collectie van Jori is de Aida fauteuil. De stoel is leverbaar met een lage en hoge rugleuning. In combinatie met de bijpassende poef weet u altijd een de juiste houding te vinden in deze stoel. Naar wens is de stoel te bekleden met stof of leder in diverse kleuren.

Jori Pacific Pure fauteuil en sofa

Echte klassiekers uit de Jori meubelcollectie zijn de sofa en fauteuil uit de Pacific Pure serie. De naam Pacific komt voort uit de afgeronde vorm die refereert aan de golfslag van de oceaan. Het iconische aan deze serie zijn de kantelbare armleuningen. Hiermee wordt eenvoudig een extra zitplek gecreëerd of kunt u liggen zonder dat er een armleuning in de weg zit.

Jori bij hoogebeen Interieur

Bent u geïnteresseerd geraakt in de meubelen van Jori? Via onze website kunt u al een groot deel van ons aanbod bekijken. In de showroom van Hoogebeen Interieur te Putten hebben wij tevens een mooie presentatie van dit merk. Onze interieurspecialisten staan als vanzelfsprekend voor u klaar om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden van de Jori meubelcollectie. U bent dan ook van harte welkom in onze woonwinkel.

Jori-Pacific-Pure
Nieuw bij Hoogebeen