Verlicht uw woning met de lampen van Quasar

Auteur: Arjan Hoogebeen
Gepubliceerd: 21 februari 2023
Arjan Hoogebeen
Quasar Moonlight brass

De lampen van Quasar zijn perfect voor het verlichten van een gehele ruimte in uw huis. Denk daarbij aan een woonkamer, hal of vide. Maar dat niet alleen. Ook wanneer de verlichting uit staat, vormt een armatuur van Quasar het middelpunt in de ruimte en trekt deze de aandacht door het prachtige design. Quasar maakt design verlichting in verschillende vormen en maten, van cluster tot staande lampen, welke volledig op maat kunnen worden gemaakt.

Quasar ontleend zijn naam aan een fenomeen in de ruimte. Een quasar is namelijk een actief centrum binnen een sterrenstelsel welke een enorm hoge helderheid kent. En dit is precies waar Quasar voor staat.

Een Quasar lamp van hoge kwaliteit

De manier van werken verloopt binnen Quasar volgens een vast patroon. Allereerst wordt het design vastgesteld, waarna de beste materialen worden geselecteerd voor dit ontwerp. De lampjes worden in ieder armatuur met de hand aangesloten, waardoor de kwaliteit van de verlichting gewaarborgd wordt.

Ieder jaar wordt de collectie vernieuwt, zodat deze up to date blijft met de laatste trends op het gebied van exclusieve verlichting. Maar uiteraard blijven oude bekenden voortdurend bestaan in de collectie. De Universe, naar een ontwerp van Jan Pauwels, is een van de meest succesvolle lampen uit de Quasar familie. Samen met de Moonlight en Crystal Galaxy staat er een ijzersterke collectie.

De duurzaamheid van een Quasar lamp

Bij iedere lamp van Quasar wordt gebruik gemaakt van LED verlichting. Deze lampen zijn duurzaam, energiezuinig en kostenbesparend door de lange levensduur van de lampen. De combinatie met hoogwaardige materialen als roestvrijstaal en brons laten het design helemaal tot zijn recht komen. Door het tijdloze karakter van de lampen kunnen deze eenvoudig in vrijwel ieder interieur worden geplaatst, hetgeen waar Quasar bekend om staat.

Quasar verlichting bij Hoogebeen Interieur

Alle lampen uit de collectie van Quasar zijn beschikbaar bij Hoogebeen Interieur. Gaat u voor een videlamp, hanglamp of wandlamp? Kom vooral eens langs in onze showroom om de lampen te bekijken en krijg direct een persoonlijk advies van een van onze experts op het gebied van verlichting. U kunt gerust contact met ons opnemen voor al uw vragen.

Quasar CAN hanglamp
Nieuw bij Hoogebeen