Verrijk uw interieur met smart meubelen

Auteur: Arjan Hoogebeen
Gepubliceerd: 18 juni 2024
Arjan Hoogebeen
Spectral banner | Hoogebeen Interieur

Bent u opzoek naar nieuwe meubelen en wilt u dat deze met de tijd meegaan? Verrijk uw interieur dan met de nieuwste ‘smart meubelen’. Deze slimme meubelen beschikken over een extra stukje techniek, wat ze op veel manieren comfortabeler maken bij gebruik. We hebben een aantal meubels voor u op een rijtje gezet.

Spectral Smart furniture

De meubels van het merk Spectral, wat voornamelijk dressoirs, tv-meubelen en wandkasten in het assortiment heeft, beschikken over innovatieve technieken. Allereerst is gedacht aan het uiterlijk van de kasten wanneer deze gebruikt worden. Zo kan u met uw smartphone alle apparatuur in de kasten bedienen door middel van een app, terwijl de kasten dichtzijn. Ook is het mogelijk om via een speciale topplaat uw smartphone op te laden en kan er slimme ledverlichting worden geïntegreerd. De meubels van Spectral beschikken over vele vormen van techniek, welke in het design eigenlijk niet te zien zijn. Dit maakt de meubels zo speciaal!

Spectral Cocoon tv dressoir
Occhio Sento Lettura 2 | Hoogebeen Interieur

Slimme verlichting van Occhio

De verlichting van Occhio ziet er op het eerste gezicht al futuristisch en ‘smart’ uit. Om de gebruiker van extra comfort te voorzien, zijn alle lampen van dit merk te besturen via de speciale Occhio Air app. Hierbij kunt u de lichtsterkte aanpassen op ieder gewenst moment en de warmte van het licht aanpassen van 2700 Kelvin tot en met 4000 Kelvin. Zo past u de verlichting gemakkelijk aan op iedere gemoedstoestand. Overigens is het licht zelfs van boven naar beneden te vervagen. Dit alles met een simpele druk op de knop!

De Toekomst relaxfauteuils

Een goed voorbeeld van een slimme relaxfauteuil is de Fiji van De Toekomst. Deze beschikt met drie ingebouwde motoren namelijk over een hart-balans stand, waarbij het lichaam de ultieme vorm van comfort ervaart. Zo komt u gegarandeerd tot rust in uw relaxfauteuil. De rugleuning is overigens ook op elke mogelijk positie verstelbaar wanneer de voetensteun is uitgeklapt.

Smart meubelen bij Hoogebeen Interieur

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor smart meubelen binnen uw interieur? Kom dan langs in onze showroom voor een persoonlijk advies. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder!

Nieuw bij Hoogebeen