Vier de zomer met Vincent Sheppard

Auteur:
Gepubliceerd: 22 juni 2021
Arjan Hoogebeen

De zomer is officieel van start gegaan en dat moeten we vieren! Met de zomerse meubels van het Belgische merk Vincent Sheppard gaat dit zeker lukken. Onze indoor en outdoor collectie van Vincent Sheppard beschikt over mooie en creatieve eetkamerstoelen en loungestoelen. Bekijk in dit blogbericht enkele voorbeelden en laat u inspireren!

Zomerse binnenmeubels

Breng de zomer in huis met de prachtige binnenmeubels van Vincent Sheppard. Zo nodigt de Joe Lounge u uit om heerlijk te ontspannen op een hete zomerdag en op de Lily Bar Stool kunt u genieten van een overheerlijk hapje en drankje. De indoor collectie van Vincent Sheppard is eenvoudig te onderhouden met een vochtige doek en milde zeep.

Vincent Sheppard indoor Joe | Hoogebeen Interieur
Vincent Sheppard outdoor Lucy Lounge | Hoogebeen Interieur

Buitenmeubelen van Vincent Sheppard

De collectie van Vincent Sheppard bevat ook diverse buitenmeubelen. Neem bijvoorbeeld de comfortabele Lucy Loungestoel. Deze unieke stoel heeft een uitgesproken design en biedt een comfortabele zit tijdens een heerlijke zomeravond. Met het bijpassende voetenbankje en de outdoor eetkamerstoelen is uw tuin helemaal klaar voor de zomer! Om de buitenmeubelen van Vincent Sheppard te onderhouden, reinigt u eenmaal om de drie maanden kort met een niet-schuimende en milde detergent. Dit kan met een zachte nylon borstel of een lagedrukreiniger tussen het weefsel.

Voordelen van Lloyd Loom stoelen

De meubels van Vincent Sheppard stralen een en al zomer uit! Dit effect wordt onder meer veroorzaakt door het gebruik van Lloyd Loom. Dit is een geweven product waarbij kraftpapier rond een staaldraad wordt geweven. Hier worden vervolgens matten van gemaakt die zorgen voor het ultieme zitcomfort zodra ze gecombineerd worden met een zitframe. Daarnaast voelt Lloyd Loom glad aan en heeft het, in tegenstelling tot normaal gevlochten riet, geen scherpe uitsteeksels die kleding of huid kunnen beschadigen.

Vincent Sheppard bij Hoogebeen Interieur

In de showroom van Hoogebeen Interieur kunt u een uitgebreide selectie Vincent Sheppard Lloyd loom stoelen vinden. Kom gerust eens een keer proefzitten! Heeft u vragen over deze karakteristieke meubels of wilt u graag advies? Onze specialisten vertellen u graag meer over de meubels van Vincent Sheppard. Bel naar 0341-353292 of vul ons contactformulier in.

Vincent Sheppard Joe Oak
Nieuw bij Hoogebeen