Vind uw draai met de Leolux Lanah

Auteur:
Gepubliceerd: 19 november 2021
Arjan Hoogebeen
Vind uw draai met de Leolux Lanah | Hoogebeen Interieur

Met deze koudere en donkerdere dagen brengen we steeds meer tijd binnen door. Zo makkelijk als het is om zorgeloos op een stoel in de tuin neer te ploffen, kan het daarentegen moeilijk zijn om diezelfde ontspannen houding binnen te vinden. In een gewone stoel kunt u immers niet onderuitzakken en is de bank vaak een plek waar u niet ongestoord in uw eentje kunt plaatsnemen.

Wat hierbij kan helpen is een goede relaxfauteuil, waarmee u uw draai kunt vinden. Een fauteuil voor uzelf, uw rust en comfort. Wat dat betreft biedt de Lanah van Leolux een ware uitkomst. Hierin kunt u zich terugtrekken, net zoals dat kan op een strandbed waarbij een oase van rust tot u kan komen.

Compacte Leolux-fauteuil met karakter!

De Lanah is een eigenzinnige draaifauteuil waarbij een comfortabele zitschelp is gecombineerd met een strak vormgegeven aluminium voet. Het is een fauteuil met een bescheiden omvang. Ondanks dat heeft de Lanah een onweerstaanbare aantrekkingskracht door de rijkheid aan details, wat terug te zien is in de verfijnde afwerking.

Vind uw draai met de Leolux Lanah | Hoogebeen Interieur
Vind uw draai met de Leolux Lanah 1 | Hoogebeen Interieur

Materiaalkeuze voor de Lanah

Er zijn schitterende materiaalcombinaties mogelijk door de voor- en achterzijde apart te bekleden. Een geïntegreerd lendenkussen is bovendien aanwezig dankzij de diepliggende naad aan de voorzijde van de rug. De golvende stiknaden zorgen voor speelse accenten door het gebruik van afwijkende kleuren.

Kenmerken Lanah relaxfauteuil

  • De voet is uitgevoerd in gepolijst aluminium, lak of poedercoat “Epoxy”.
  • Comfortopties: zithoogte +2 cm of -2 cm
  • Binnen- en buitenzijde kunnen worden bekleed in stof, leer of combinatie.
  • Lanah heeft een bijpassende poef.

Leolux Lanah bij Hoogebeen Interieur

De Lanah is het ontwerp van Christian Werner, sinds 1992 werkzaam als zelfstandig ontwerper van meubels, verlichting en accessoires.

“Emotie is de drijvende kracht achter elke keuze die mensen maken. Ik ben ervan overtuigd dat consumenten producten kiezen waar ze zich goed bij voelen. En het is mijn taak als ontwerper om onze klanten dat soort producten te geven.”

Al jaren zijn we leverancier van het prachtige merk Leolux en wij geloven er net als Christian in dat u als consument op uw gevoel de Lanah kunt kiezen. Het is een fauteuil die allerlei positieve emoties losmaakt. De Lanah is dan ook absoluut een waardige toevoeging aan het assortiment aan relaxfauteuils. Mocht u op zoek zijn naar de overige modellen en meer inspiratie, komt u dan gerust eens langs in onze showroom of bekijk de gehele Leolux collectie op onze website.

Vind uw draai met de Leolux Lanah 2 | Hoogebeen Interieur
Nieuw bij Hoogebeen