Warm de winter in met de BKS haardkasten

Auteur: Arjan Hoogebeen
Gepubliceerd: 7 oktober 2021
Arjan Hoogebeen
BKS kasten met haard | Hoogebeen Interieur

De regen tikt weer tegen de ramen en buiten zien we de bomen krom staan van de wind wanneer we uit het raam kijken. De herfst is dan ook al weer in volle gang en de temperaturen zijn al flink gedaald. Hoogste tijd dus om het in huis weer knus, sfeervol en gezellig te maken met gedimde verlichting, kaarsen en als het kan een brandende haard! Want zoals over het algemeen bekend, schept een haardvuur een hele gemoedelijke sfeer waarbij iedereen kan wegdromen, onder het genot van een warm drankje.

BKS Ettic meubelen

BKS heeft als missie het “het vervaardigen van kwaliteitsmeubelen, gemaakt van duurzaam eiken- of notenhout”. Dit resulteert in prachtige strakke en stijlvolle meubelen, zoals bij hun nieuwe Ettic collectie. Deze meubelen hebben een moderne uitstraling dankzij de dunne massief eiken omranding en de greeploze fronten die zijn gemaakt van gefineerd eiken. De romp daarentegen is van massief geselecteerd eikenhout. Doordat alle deuren en laden zijn voorzien van een tip-on systeem, waarbij u met een eenvoudige druk op de lade of deur deze kunt openen, is het ook nog eens ontzettend gebruiksvriendelijk. Verder is er alle vrijheid om de meubels naar uw eigen smaak samen te stellen, in zowel kleur, afwerking als in de opstelling. Zo kunt u ervoor kiezen om het hangend te monteren of op pootjes te plaatsen. Ook kunnen de tv-meubelen worden gecombineerd met wandplanken, een stalen vakkenkast én haardkasten!

BKS kasten met haard 3 | Hoogebeen Interieur
BKS kasten met haard | Hoogebeen Interieur

De warmte van stijlvolle haardkasten

Bij de BKS Ettic serie heeft u dus de mogelijkheid om het tv-meubel te combineren met een haard. Een trend die we steeds vaker zien. Deze combinatie van sfeer en functionaliteit is fantastisch. Moderne huizen hebben immers geen open haard meer die gestookt moet worden met hout, vaak zijn deze dan ook niet uitgerust met een schoorsteenschacht. Als nieuwe bewoner of koper van een nieuwbouwwoning zou je er weliswaar een in kunnen laten bouwen, maar ook hierin kunnen we met de tijd mee gaan. De “haardkast” is daarop het uitgesproken antwoord. Niets is lekkerder om de tv even uit te laten en weg te dromen bij het vuur wat is aangewakkerd.

Haardkast modellen

Bij BKS hebben ze ook ingespeeld op deze trend en zijn er diverse modellen meubels ontworpen waarbij een haard geïntegreerd is. De tweede afbeelding toont de stalen vakkenkasten met haard. Een prachtig model met een moderne look. De haard is hierbij naadloos verwerkt in de linkerhoek, uiteraard kan dit ook aan de andere zijde worden gemonteerd. Hiernaast bieden zij ook de zogenoemde “haardkasten” aan waarbij de haard iets centraler staat.

Kasten met haard bij Hoogebeen Interieur

Uiteraard mogen de kasten met haard niet ontbreken in onze collectie. Onze interieurspecialisten vertellen u dan ook graag meer over alle modellen en mogelijkheden in onze showroom. Naast BKS verkopen we ook haardkasten van Interstar. Bekijk hieronder onze top 5 aan haardkasten!

Top 5 haardkasten

  1. BKS Ettic haardkast
  2. BKS Aurora woonwand zwart
  3. Interstar kast F215-70
  4. BKS Aurora haard kast
  5. Interstar haardkast F210-55
BKS kasten met haard 2 | Hoogebeen Interieur
Nieuw bij Hoogebeen