Haal de zomer in huis met Millenerpoort karpetten

Auteur:
Gepubliceerd: 21 april 2022

Haal de zomer in huis met de aankoop van een van prachtig Millenerpoort karpet! De vraag naar vloedkleden is afgelopen jaren flink gestegen en het is dan ook een echte eyecatcher in de woonkamer geworden. Door het gebruik van lichte kleuren in je vloerkleed, geeft u bovendien een fijn zomers gevoel aan uw woonkamer.

Donkere accessoires vervangen voor lichte accessoires

Tijdens de zomer staan vrolijkheid en gezelligheid centraal. Na een periode van koude en donkere dagen staan de heerlijke zonnige dagen op de stoep! Dit gevoel is natuurlijk ook essentieel om door te voeren in uw interieur. Zo kunt u bijvoorbeeld donkere accessoires vervangen door lichte accessoires en door in het voorjaar uw karpet te vervangen voor een lichter exemplaar, wordt de woonkamer direct een stuk vrolijker. In de herfst kunt u het donkere exemplaar weer neerleggen voor het knusse en warme gevoel.

Karpetten van Millenerpoort

Het aanbod aan zomerse karpetten van Millenerpoort is zeer uitgebreid. Zo heeft u het Millenerpoort Karpet C-Dolce karpet die met de gele, licht grijze en witte tinten ideaal is als zomers kleed voor in huis. Ook het Millenerpoort Season kleed bevat vrolijke gele kleuren, samen met een beetje blauw. Ook dit kleed is uitermate geschikt om het zomergevoel in huis te halen. Tot slot, het Millenerpoort (Bella) Corso karpet gaat van licht naar donker, deze is dus zowel geschikt voor het vrolijke zomergevoel als het warme wintergevoel. Het karpet kleurt als het ware mee met de tonen van de rest van uw woonkamer.

Met Millenerpoort karpetten kunt u dus heel gemakkelijk kleuren combineren in uw woonkamer of slaapkamer!

Millenerpoort voor hoge kwaliteit karpetten

De karpetten van Millenerpoort zijn van hoge kwaliteit en bovendien erg duurzaam doordat zij verantwoordelijk omgaan met het milieu, mensenrechten en arbeidsomstandigheden. Zo worden de karpetten met de hand gemaakt van materialen als scheerwol of linnen. De karpetten kunnen ook op maat gemaakt worden, zodat u het perfecte formaat voor in uw woonkamer heeft.

Millenerpoort en Hoogebeen

De karpetten van Millenerpoort zijn uiteraard te koop en te zien bij Hoogebeen Interieur. Met een keuze uit maar liefst meer dan vijftien vloerkleden zit er hoe dan ook wel een karpet naar uw smaak tussen, waarmee u eenvoudig de zomer naar uw woonkamer haalt.

Nieuw bij Hoogebeen