Advies bij het kopen van een relaxfauteuil

Auteur:
Gepubliceerd: 11 augustus 2020
Arjan Hoogebeen
relaxfauteuils volo gealux bij hoogebeen

Wilt u na een lange dag heerlijk ontspannen in een fijne relaxfauteuil? Dan is het wel van belang dat u bij de aanschaf van deze fauteuil met een aantal zaken rekening houdt. In deze blog geven wij u een aantal tips die u kunt gebruiken bij het aanschaffen van uw nieuwe relaxfauteuil.

Ontspannen in een relaxfauteuil

Fauteuils zijn beschikbaar in vele verschillende soorten en maten, zo is er bijvoorbeeld ook wel dergelijk een verschil tussen een fauteuil en een relaxfauteuil. Een echte relaxfauteuil is namelijk verstelbaar in allerlei soorten standen en een standaard fauteuil niet. Een relaxfauteuil kan dan ook versteld worden voor een optimale ondersteuning van uw lichaam. Zo kunt u heerlijk ontspannen en volledig tot rust komen.

Rolf Benz 383 fauteuil en 942 bijzettafel
Bert Plantagie Zyba fauteuils

Mogelijkheden van een relaxfauteuil

Een relaxfauteuil heeft daarnaast nog veel meer verschillende mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld de optie om uw fauteuil elektrisch te kunnen verstellen. Een relaxfauteuil kan daarnaast met of zonder accu worden geleverd. Heeft u moeite met opstaan, dan is er ook een fijne sta-op functie mogelijk. U kunt hierdoor gemakkelijk op staan, door middel van de handige ondersteuning van de fauteuil.

Stijl van een fauteuil

Een fauteuil zal door zijn grootte altijd een prominente plaats in uw interieur innemen. Het is daarom natuurlijk wel van belang dat de fauteuil in uw interieur past. Er zijn talloze mogelijkheden te bedenken met betrekking tot bekleding, kleuren en verschillende onderstellen. U kunt hiermee een fauteuil volledig passend maken aan uw eigen interieur en smaak. Zo hebben wij in ons assortiment een aantal mooie klassieke fauteuils, maar ook diverse zeer moderne fauteuils.

De juiste maat van een relaxfauteuil

Een van de belangrijkste aspecten voor een fauteuil is de maat. Om optimaal te kunnen genieten in uw fauteuil, is het van belang dat de stoel op uw lichaam is aangepast. Zo moet er rekening gehouden worden met de juiste zithoogte, zitdiepte en de zithoek. Ook de ondersteuning van uw armen en benen is van belang voor optimaal comfort.

Fauteuils kopen bij Hoogebeen Interieur

In onze showroom hebben wij een uitgebreid aanbod van mooie fauteuils en relaxfauteuils staan. Dit, van verschillende luxe merken zoals KFF, Rolf Benz, Leolux en Bert Plantagie. Onze interieurspecialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van een fauteuil die echt past in uw interieur en helpen u bij het kiezen van de juiste maat. U kunt onze fauteuils alvast online bekijken, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Putten. Heeft u nog vragen over onze fauteuils? Dan kunt u eenvoudig telefonisch contact met ons opnemen via 0341-353292 of via ons online contactformulier.

Nieuw bij Hoogebeen