Creëer een uniek interieur met Italiaanse designmeubelen

Auteur: Arjan Hoogebeen
Gepubliceerd: 28 april 2023
Arjan Hoogebeen
Tonon Italia

Het is een gegeven dat Italiaans design in de meubelwereld als het toppunt van verfijning wordt gezien. Bij Italiaanse designmeubelen wordt gestreefd naar perfectie, door over de kleinste details na te denken. Daar zit dan ook direct het geheim, details bestaan namelijk niet bij een Italiaanse meubeldesigner. Alles behoort tot het gehele design van de meubelen en niets wordt over het hoofd gezien.

Om uw gehele interieur te kunnen voorzien van unieke meubelen hebben we speciaal voor u een samenstelling gemaakt van de beste Italiaanse designmerken voor zowel verlichting als zitmeubelen. Zo heeft u direct de benodigde informatie om een uniek Italiaans interieur creëren met meubels van de hoogste kwaliteit.

Schitterende Penta lampen

Bij Penta worden enkel hoogwaardige materialen gebruikt en wordt de kwaliteit streng getoetst. Daarbij worden ook nog eens verschillende materialen gecombineerd, wat unieke samenstellingen creëert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een combinatie van het strakke karakter van staal en de luxe uitstraling van hout, iets wat niet snel voorkomt bij een designlamp. De lampen vallen dan ook direct op. Een goed voorbeeld is de klassieke tafellamp, welke Penta de New Classic noemt. Hierbij is een glazen frame gecombineerd met een stalen voet en stoffen kap. Penta heeft echter een brede collectie aan verlichting, met lampen die volledig naar eigen wens samen te stellen zijn qua grootte, kleur en materialen. Als u opzoek bent naar verlichting met een Italiaans design en van hoge kwaliteit, dan bent u bij Penta aan het juiste adres.

Tonon Moon in zwart bij Hoogebeen Interieur

Unieke Tonon eetkamerstoelen

Het meubelmerk Tonon doet voortdurend onderzoek naar toepassingen van nieuwe technologieën en materialen. Hierbij is de perfectie van het Italiaanse design duidelijk terug te vinden. Zo heeft bijvoorbeeld de Tonon Moon een enorm herkenbaar en uniek uiterlijk, wat tot stand is gekomen door de aangename, dromerige vormen van de maan. De passie van designer Mac Stopa voor organische vormen komt hierbij dan ook goed naar voren.

Maar een zitmeubel kan er dan wel mooi uitzien, het is niet geheel onbelangrijk dat deze ook lekker zit. Door de speciale wijze van productie en het juiste materiaalgebruik is de kuip van de eetkamerstoel enorm veerkrachtig. Hierdoor zit de eetkamerstoel voor iedereen anders en is comfort voor eenieder gegarandeerd. Wanneer u unieke eetkamerstoelen aan uw interieur wilt toevoegen, dan zijn de zitmeubelen van Tonon precies wat u zoekt.

Een comfortabele bank van Leolux

Het meubelmerk Leolux is natuurlijk van Nederlandse aard. Echter wordt er vaak samengewerkt met verschillende designers, zoals Gino Carollo voor de Rego bank. Deze bank heeft een uniek gevoel door het pure Italiaanse design en staat garant voor comfort, precies wat je van een Italiaanse designer verwacht. De ronde elementen en organische vormen bieden bovendien eindeloze mogelijkheden in de opstelling van de bank. Ieder interieur is natuurlijk anders, waarbij u met deze bank van Leolux dus zelf kan bepalen hoe deze de ruimte zal vullen. Een fraaie en comfortabele bank, met Italiaans design, vindt u dan ook bijvoorbeeld bij Leolux.

De juiste combinatie Italiaanse designmeubelen vind je bij Hoogebeen Interieur

Bij Hoogebeen Interieur hebben we een brede collectie aan meubelen met een Italiaans design. U kunt uiteraard zelf bepalen hoeveel Italiaanse designmeubelen u in uw interieur wilt opnemen. Mocht het advies van een specialist op het gebied van designmeubelen wenselijk zijn, dan kunt u altijd contact opnemen met onze winkel, of uiteraard gewoon eens binnenstappen in onze showroom. Wij helpen u graag op weg!

Leolux Gero bank bij Hoogebeen Interieur
Nieuw bij Hoogebeen